sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Vaasa KV 9.4.2011

Eilen siis avasimme näyttelykauden Vaasan KV:ssa. Saavuimme Astan ja Oliverin kanssa Botniahallille vähän ennen klo 9:sää. Paikka oli jo silloin tupaten täynnä ja onneksi saimme vielä auton kunnolliseen parkkiin. Pystytimme leirimme kehän nurkkaan ja aloimme seurata pentujen arvostelua. Pentuja olikin muistaakseni vain kaksi saapunut paikalle. Tämän jälkeen alkoi junnu urosten arvostelu ja Oliverin turkin puffaaminen. Junnuissa esiintyi Oliverin velipuoli, jonka esitti kasvattaja Sari. Velipuoli pärjäsinkin mahtavasti ja oli junnujen ykkönen.

Tuomarina toimi irlantilainen Des Manton. Hän jakoi junnuissa arvosanoja ERI-H ja liikutti koiria kehässä paljon. Kohta olikin sitten meidän vuoro astua kehään 11 muun nuoren uroksen kanssa.Yksilöarvostelun pöyriessä menimme odottamaan pöydälle, jossa sain Oliverin seisomaan upeasti eikä se luimuittanut korviaan yhtään! Arvostelupöydässä tuomari niisti nenänsä mikä sai Oliverin entistä valppaamman näköiseksi. Sitten tuli meidän arvostelun vuoro. Tuomari tuli pöydän luo ja kysyi koiran ikää. Sitten hän siirtyi Oliverin vierelle ja silloin Oliver lähti nojaamaan mua vasten ja yritti istumaan. Onneksi tuomari oli mukava ja totesi vain että "don't be shy!". En ymmärrä mikä Oliveriin meni! Se ei ole koskaan ennen vierastanut ketään pöydällä! Miksi sitten juuri nyt!?Pöytäepisodin jälkeen tuomari pyysi meitä tekemään kolmion ja edestakaisin. Oliver liikkui hienolla pitkällä askeleella ja vaikka häntää kantoikin, liikkeet menivät mielestäni hyvin. Tuomari vielä moikkasi Oliveria maassa ja silloin onneksi Oliver heilutti häntäänsä ja nuuhki tuomarin kättä.

Mentiin seisottamaan tuomarin pöydän eteen. Seisoessaan Oliver säikähti kun joku siirsi kova äänisesti tuolia kehän laidalla.. Ajattelin siinä seisotaessani, että joo ei mee kyllä yhtään hyvin, sieltä tulee varmasti se H taas...


”well up for size, developing ok in head, I’d like better definition in front angles, ok top line, a little strict in rear angles and this means more drive? from the rear, needs to gain more confidence in the ring” 

NUO-EH

Voi kuinka helpottunut olinkaan kun kehäsihteeri ojensi sinisen nauhan! Vaikka esiintyminen meni todella surkeasti, olen niiiiin iloinen ettei sitä Hta tullut! Huh huh! 

Kehän jälkeen pystyin viimein hengittämään kunnolla ja rauhoittumaan. Näin pitkästä aikaa Hannaa ja Sannaakin, mutta ilman koiriaan valitettavasti. Oli kiva vaihtaan kuulumisia! :) Käytiin myös shoppailemassa Astan kanssa ja mukaan tarttui pitkään haavena ollut snake ketju ja näyttelytalutin! Kaiken kaikkiaan todella kiva näyttelypäivä hyvässä seurassa! Kiitos ja kunnia vielä Astalle kun otti meistä kuvia ja jaksoi lähteä reissuun meidän kanssa! :)
2 kommenttia:

  1. Hienoa! :) Btw Ginillä on _just_ samanlainen snake + remmi yhdistelmä :D

    VastaaPoista
  2. Tuon on kyllä niin upea snake ja hihna, että! ^__^

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)