sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Juhannuksen 31h

Perjantaina suuntasimme Oliverin kanssa mökille meren rantaan. Sää ei aluksi ollut mikään hyvä, mutta sitä uhmaten me ulkoilimme, poimimme juhannuskukkia ja heittelimme palloa. Illasta aurinko sitten alkoi paistamaan ja samalla kun sauna lämpeni, kahlailin ja uitin vähän Oliveria meressä. Pikkuherra taisi suuttua mulle uittamisesta, koska ei katsonu muhun päinkään ennenkuin turkki oli taas kuivunut.

Kosteaa kenties?

Saunan jälkeen sain kuulla mahtavia uutisia, nimittäin mökkinaapuri Paula tulisi kanssa illalla mökille! Emme olleet nähnyt pitkään aikaan, eikä Oliverkaan ollut nähnyt Remu shelttiä (Foxitar Diskofriikki) sen koomin. Herätin Oliverin raa'asti klo 22 ja suuntasimme vielä yhteiselle lenkille juoruilemaan maailman tapahtumat. Ensin pojat ottivat toisistaan mittaa, mutta pian Oliver antautui rooliinsa ja antoi 9-vuotiaan Remun määrätä tahdin. Kello alkoi jo olla paljon ja päätimme jatkaa huomenissa.

Lauantaina heräsin siihen, kun joku pökkii kuonollaan huoneen ovea ja vinkuu päästä sisään. Mietin jo, onko Oliver ehtinyt nukkua ollenkaan yöllä! Päivä jatkui valokuvia ottaen ja pihalla leikkien. Huomasin myös, että Oliver oli sitten päättänyt pudottaa pohjavillansa Juhannuksen kunniaksi...

Hämä-hämä-häkki

Sisilisko ottaa aurinkoa n__n
 Ruuan jälkeen päätimme lähteä moottiriveneajelulle. Oliver sai pelastusliivit päällensä ja niin lähdettiin matkaan! Olimme merellä melkein kaksi tuntia ja Oliverin selvä mielipide oli asiaan "Kaikkialle te mua raahaatte... mulla on väsy!" Se nuokkui koko veneajelun ajan :'D

Iltapäivällä näimme taas Remua ja Paulaa. Omistajat loikoilivat trampoliinilla ja koirat kävelivät peräkanaa pihalla. Kuviakin tuli taas otettua muutamia, niitä siis tähän jälleen.

Iso häntä ja pikku häntä
Niin mikä shelttien kokoero?


Illalla lähdimme saunan jälkeen takaisin kaupunkiin Oliverin kanssa. Lopputuloksena yksi erittäin väsynyt koiruus, pikkuisen väsynyt emäntä sekä ihana Juhannus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)