sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Osallistujan on helppo hymyillä!

Aamu lähti käyntiin jännityksen vallassa. Viime hetkillä sain Sallan mukaamme mölliagilityn kannustusjoukkoihin. Menimme paikalle siinä ennen kello yhtä. Luokkina oli kisaavien rata, möllirata sekä hupiputkirata, johon me sitten ilmoittauduimme. Mölliradalla kun oli pussi, jota emme ole vielä päässeet treenaamaan.

Kisat alkoi kisaavien radalla ja me saimme odotella vuoroamme pitkään. Oliver ehti siinä odotellessa hurmata pari naista sekä saada leikkiseuraa 7kk vanhasta shelttipojasta. Kivaa oli taas nähdä upeiden koirien liitoa radalla, sekä tavata tuttuja. Harmillisesti Salla joutui lähtemään ennen meidän vuoroamme, joten videokuvaa jäi saamatta.

Sitten vihdoin oli putkirataa tutustuminen. Rataa ei oltu tehty turhan helpoksi. Viidessä minuutissa oli hankala painaa mieleen kymmenen sisäänmenoa ja sitä missä järjestyksessä ne olivatkaan. Moni kisaavakin siinä naureskeli, että miten tällaista voisi muistaa :D

Olimme 12. koirakko ja ehdin vielä kertailla putkien suuntia. Oliver oli todella rauhallinen ja kiinnostunut vain musta ja mun taskussa olevista herkuista. Se odotti kiltisti kun kävelin ensimmäiselle putkelle ja sitten käskystä ampaisi matkaan. Yleisö eikä siellä haukkuvat koirat häirinneet sen keskittymistä ollenkaan vaan se innoissaan syöksyi putkissa. Tästä olen erityisen helpottunut!


Aikamme oli 52.44 ja virhepisteitä tuli kaksi (jotka olivat täysin mun mokia), eli hylyltä vältyttiin! Palkinnoille emme päässeet, mutta niin mahtava fiilis on, että kannatti lähteä vaikka hirvittikin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)