sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Vuoden viimeiset tokotreenit

Olen täällä ihan onnesta ja ylpeydestä soikeana! Vuoden viimeiset treenit meni kuin unelmaa vain! Oliver taas tapansa mukaan kiskoi ja vinkui kun saavuttiin hallille, mutta pian sisälle päästyä se rauhoittui ja keskittyi vain muhun. Pidinkin sitä itri koko treenien ajan.

Ensin otettiin paikallaanmakua. Halusin katsoa kauanko Oliver pysyy paikallaan. Kiltisti se jäikin makuulle ja vähän katseli kun vieressä koirat nousivat istumaan. Mutta tämä taitava apinani pysyi makuulla kokonaiset kaksi minuuttia! Myös kovasti harjoituksen alla ollut makuulla pysyminen ennen istu käskyä meni nappiin!

Sitten otimme vapaata harjoittelua. Tein seurausta ilman hihnaa ja Oliver todella hienosti pysyi juuri oikealla paikalla ja otti välillä kontaktia. Sanoinkin sille "milloin susta on tullut noin taitava?!" Myös luoksetuleminen meni nappiin koko hallin leveydeltä.

Ensi vuodelle jääkin nyt liikkestä seisominen ja hypyn varmistaminen suurimmiksi harjoituksen kohteiksi. Myös seurauksissa käännöksiä hiotaan ja sitten sitä oltaisiin kisavalmiita alokasluokkaan. Ih!

Oliver ja kadonnut veli toivottavat kaikille rauhallista Joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)