lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuosi 2011

Taas on vuosi vaihtumassa ja on tavoitteiden listaus ja katsaus menneeseen luvassa. Petsiestä löysin listaamani tavoitteet vuodelle 2011:

Näyttelyissä käyntiä ja edes sen yhden ERIn metsästystä
-Virallisia näyttelyitä viimevuodelle tuli seitsemän kappaletta. Ja se yksi ERI saatiin, ja muutama sijoituskin tuli!


Tokon ALO liikkeitä ja möllikisoja
-Päästiin alotokon treeniryhmään syksyllä ja kovasti ollaan liikkeitä harjoiteltu. Mölleihin ei vielä päästy kokeilemaan, mutta se on varmasti edessä ensivuonna.

Mätsäreissä käyntiä
-Näitä tuli plakkariin 17 kpl viimevuodelta. Innoistuttiin oikein porukalla näissä käymään ja kivaa oli! BIS sijoituksiakin tuli 1-4.

Koiratuttujen näkemistä
-Nähtiin vanhoja tuttuja ja saatiin paljon uusia ystäviä ympäri Suomea näyttelyiden, mätsäreiden ja muiden koiratapahtumien kautta!

Temppujen ylläpitoa ja hauskaa yhdessätekemistä
-Uusia temppuja tuli harjoiteltua mm. Petsien Temppuringin mukana. Ja hauskaa meillä on ollut! Oliver on niin taitava poika!

Vapaanapidon käskyjen vahvistus
-Alkuvuodesta tämän kanssa meinasi olla ongelmia, kun Oliver kapinoi ikänsä mukana. Mutta nyt se on selvästi rauhoittunut kuuntelemaan ja voin pitää sitä vapaana vaikka missä.

Hieronnan kokeilu
-Hieroja kävi tuokokuussa ja löysikin Oliverin toisesta takajalasta jumeja. Mielestäni hieronnan jälkeen ahtaat takaliikkeet hieman avautuivat.

Terveenä pysyminen ja hyvä lihaskunto
-Terveenä Oliver on pysynyt. Pieni mahankura episodi meillä oli kesällä meneillään, mutta onneksi se meni ohi viikossa hyvien itsehoitolääkkeiden avulla.

Kaikenkaikkiaan vuosi 2011 opetti niin paljon meille. Oli iloja ja suruja, mutta kaikesta selvittiin. Agilityäkin päästiin koittamaan, mikä oli todella kivaa! Mitä ensi vuosi tuo sitten tullessaan? Sitä ei kukaan tiedä, mutta listataan joitakin tavoitteita sille.

Tavoitteet 2012

- Koirien ohittaminen lenkeillä paremmaksi
- Erkkarissa käynti
- Muutama näyttely
- Luonnetesti
- Mätsäreitä ja möllejä
- Kisaaminen tokon alokasluokassa --> TK1?
- Kaverit ja hauska tekeminen
- Terveenä pysyminen

Näiden tavoitteidemme kautta haluamme toivottaa kaikille oikein tavoiterikasta ja onnellista uutta vuotta 2012!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)