sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Liian hieno tokokoiraksi?

Tänään treeneissä huomasin erään asian, jonka jo itseasiassa tiesinkin. Oliver on todellinen hienohelma. Se ei koskaan kävele lätäköstä, eikä se koskaan likaa itseään.

Noh, tänään se ei sitten halunnut mennä maahan koska treenihallin maa oli kylmä. Liikkeestä maahanmeno, jonka se on nyt tehny melkein täydellisesti, ei onnistunut enään yhtään. Sitten kun näytin sille ihan kädestä pitäen, että näin tähän maahan nyt näin, se vajosi maahan hyvin vastentahtoisesti ja mulkaisi mua vihaisesti.

Voin sieluni silmin nähdä kun menemme viralliseen tokokokeeseen, joka pidetään kostealla nurmikolla tai kylmällä hiekkakentällä..


3 kommenttia:

  1. Kaikkea täältä bloggerista löytyykin! Koitin etsiskellä muita sheltti-ihmisiä ja tadaa. Tosi jeesin oloinen blogi. Onpahan iltaisin jotain luettavaa oman sheltin kanssa(: eikun jäseneksi!

    VastaaPoista
  2. Aa! Tervetuloa vain lukemaan! Kiva jos höpöttelymme kiinnostaa ^__^ Pitää ihan liittyä teidänkin blogin lukijaksi, niin mielenkiintoiselta se vaikutti!

    VastaaPoista
  3. Täältä löytyy samanlainen hienohelma. Oli hienoa kun nuo maksulliset tokoreenailut pidettiin pihalla ja aina oli joko satanut tai satoi... Ei saatu ikinä kurssista kaikkea irti kun tuo hienohelma ei suostunut aina makaamaan tai edes istumaan. Huoh!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)