perjantai 30. maaliskuuta 2012

Laatta lentää..

Keskiviikko aamulla noin kello 5 heräsin kakoamisääneen. Ponkaisin kuin salama ylös puoli unessa ja tartuin pöydällä olleeseen mainokseen. Syöksyin lattialle ja työnsin mainoksen sängyn alle kakovan Oliverin eteen. Sen jälkeen Oliver oksensi...

Mitään poikkeavaa se ei ollut syönyt, mitään kiinteää se ei oksentanut enkä keksinyt mitään syytä tähän yllättävään oksentamiseen.. Oliver ei kuitenkaan näyttänyt mitään sairastumisen merkkejä vaan oli pirteä oma itsensä. Annoin sille normaaliin tapaan aamupalan.

Illalla lähdimme sitten lenkille ennen iltapalaa. Mitään ihmeellistä ei lenkillä tapahtunut. Takaisin kotipihaan päästyämme leikimme vähän aikaa pihalla. Kohta sen jälkeen lähdin kävelemään sisälle ja koitin huudella Oliveria, se ei kuitenkaan seurannut. "Siihenkö meinasit jäädä seisomaan?" - ja sitten se alkoi taas oksentaa.. Pihalle tuli aamuinen ruoka..

Tämän jälkeen pidin sitä paastolla 12h, jonka jälkeen syötin sille pikkuisen nappulaa hyvin turvotettuna. Kävin myös hakemassa raejuustoa kaupasta. Tänään uskalsin antaa nappulat normaaliin tapaan ja heti kotiin päästyäni syötin sille myös Aptuksen Tehobaktia. Nyt kaikki ruoka on pysynyt sisällä. Luultavasti joku pöpö oli päässyt mahaan, ja ei mikään ihme! Kaikkea kun pitää nuolla!

3 kommenttia:

  1. Meillä oli ihan samanlaista oksentamista Miolla viime viikonloppuna. Sunnuntaina oksensi pari kertaa ja maanantaina pari kertaa, mutta muuten ei mitään väsymystä tai huonoa oloa.. Onneksi meni ohi teillä sekä meillä, kai niitä pöpöjä alkaa näin keväisin vaan olemaan enemmän.

    VastaaPoista
  2. Näin niitä pöpöjä alkaa olla keväisin.. Meillä Saagalla on nyt kennelyskä, mutta onneksi se on alkanut jo laantumaan!(:

    VastaaPoista
  3. Meillä oli vanhempien herkkävatsainen shelttityttö hoidossa pari viikkoa pääsiäiseen asti ja ripulinhan se tietenkin itselleen onnistui kehittämään viikon meillä oleilun jälkeen. Mitään ylimääräisiä herkkuja ei oltu sille annettu, eikä pöydän kulmallekaan ollut mitään jäänyt, mistä tuo olisi aiheutunut. Onneksi parin päivän jälkeen se meni ohi. Se on varmaan tää kevät, kun kaikki "herkut" kaivautuu lumen alta ja kaikkea pitää tutkia vähän turhankin läheltä!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)