sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Möllitokoilemassa

Lähteäkkö vai eikö... vielä puolituntia ennen lähtöä olin kahden vaiheilla. Typerän kesäaikaan siirtymisen takia huonosti nukutun yön jälkeen kaikki oli auki. Heräsin aikasin ja käytin Olin ulkona. Menin vielä hetkeksi lepäämään ja sitten päätin, että nyt tai ei koskaan!

Lähdimme ajelemaan kohti Maalahtea. En ollut vielä koskaan ennen käynyt TopCanis Areenalla, jotain itse paikan löytyminen herätti pientä huolta. Lopulta areena kumminkin löytyi ja pääsin ilmoittautumaan.

Valitsin suoritettavaksi kaikki alokasluokan liikkeet. Yhteensä kuusi koirakkoa oli ilmoittautunut samaan alo/avo luokkaan. Itse kisa alkoi aivan tasantarkkaan ajallaan luoksepäästävyydellä.

Oliver oli levottoman oloinen jo luoksepäästävyydestä, mutta käyttäytyi todella mallikkaasti. Sitten siirryimme odottamaan vuoroamme kehän ulkopuolelle. Eräs nainen kävi kysymässä minulta siinä odotellessa, olisinko valmis vaihtamaan suoritusjärjestystä hänen kanssaa. Lupauduin, vaikka en oikein ymmärtänyt milloin meidän vuoro sitten olisi :D

Pian sitten meidän nimi huudettiinkin ja lähdimme suorittamaan. Noh, muahan jännitti aivan vietävästi ja se tarttui Oliveriin, joka suoritti liikkeet todella hutiloiden. Eli parantamisen varaa on, mutta ainakaan mua ei varmasti jännitä näin paljon seuraavan kerran. Voiko pääsis jo uudestaan!


Loppujen lopuksi pisteitä saimme 106,5 ja olimme sij, 3/6. Tästä se lähtee, näitä lisää!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit! :)