maanantai 9. huhtikuuta 2012

Mätsäröimässä omalla maalla

Lauantaina olimme taas mätsäreissä, tälläkertaa ihan täällä Kokkolassa. Kaikki harjoitus ensi viikkoista erkkaria ajatellen otetaan vastaan. Torstaina saapuivat numerolaput! Paikalla tapasimme taas paljon tuttuja, mm Serin ja Astan sekä Laran ja Hannan.


Pareja ei tässä mätsärissä ollut, vaan koirat otettiin kehään neljän koiran ryppäissä. Esiintymisestä riippuen tuomari jakoi joko sinisen nauhan, tai punaisen nauhan. Oliver esiintyi todella keskittyneesti ja saimme punaisen nauhan.


Sinisten nauhakehässä oli vähemmän koiria kuin punaisten kehässä. Sinisissä Seri ja Asta sijoittuivat hienosti kolmansiksi, onnea vielä! Sitten olikin meidän vuoro astella punaisten kehään Laran ja Hannan kanssa. Meitä juoksutettiin ja seisotettiin kauan. Tuomarilla oli hankala päättää sijoittuneita. Lopulta tuomari kätteli meidät punaisten ykköiksi monen hienon koiran jälkeen!BIS-kehässä koiria oli yhteensä kuusi kappaletta, mutta vain neljä ensimmäistä sijoitettiin. Olimme loppujen lopuksi PUN1 BIS"5". Kaiken kaikkiaan todella mukava päivä, kiitokset kaikille tutuille seurasta! :)

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit! :)