keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Kapulanvaihtotreenit

Hiphei! Täällä voidaan jo paljon paremmin ja masun tila on normalisoitunut! Canicur-kuuri teki ihmeitä ja Oliver on taas pirteä oma itsensä. Nyt sen kunniaksi olemme tarttuneet kiinni siihen meidän avoimenluokan mörköön, elikkäs noutoo ja ennenkaikkea siihen noutokapulaan. 

Niinhän se on ollut, että Oliver ei ole voinut sietää koko härpäkettä suussaan, vaikka kaikkea muuta se kyllä kuljettelee... Se mielummin pyörittelee kapulaa, kuin ottaisi sen suuhun. Tämän vuoksi ollaan aloitettu oikein tehomissio: "noutokapula kivaksi". Naksutin, nakkia ja noutokapula. Näiden avulla ollaan nyt muutaman päivän jälkeen päästy jo siihen vaiheeseen, että Oliver ottaa noutokapun suuhunsa kädestäni ja pitää sitä sen aikaa kunnes otan sen pois! Tämä on jo suuri edistysaskel meille, jeij! 


Toivotaan, että tämä tehotreenaus nyt tuottaa jonkunlaista tulosta, ehkä joskus vielä päästään itse noutoa liikkeenä harjoittelemaan. Sen en usko tuottavan hankaluuksia, kunhan nyt ensin saadaan tuo mörköys pois tuosta kapulasta.

Olen niin innoissani seuraillu ja osallistunut erilaisten upeiden blogien kisoihin, että nyt tekee itsekkin mieli jotain pienimuotoista järjestää! So stay tuned...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)