keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kuulumisia ja kuvakisamuistutus

En olekkaan pitkään aikaan kertoillut mitä meille kuuluu. Kaikesta pienestä kun ei erikseen jaksa postausta kirjoittaa, niinpä kerään kaiken nyt tähän yhteen pakettiin. 

Mitä meille kuuluu.. no meillä ainakin näkyy tämä armoton karvanlähtö, jota on nyt kestänyt melkein kaksi kuukautta. Kokoajan saisi olla imuroimassa, mutta nyt lopulta olen antanut asian vaan olla ja karvakoirien juosta iloisesti lattioilla. Kyllä tämä vielä iloksi muuttuu.


Talvi siis tuli tännekin ja yks herra on taas onnensa huipulla kun lunta riittää ja sitä saa syödä lenkit pitkät. Se meni niin sekaisin lumen näkemisestä, että pyöri hetken ympäri silkasta ilosta. Hyvä, että joku sentään nauttii. Itse vihaan kun tulee niin liukasta...


Pari viikkoa sitten tuli myös odotettu paketti Peteltä. Tälläkertaa tilasin kaikkea oikeasti tärkeää, tai niin ainakin haluan itselleni uskotella :D Uusi hammasharja vanhan ja kuluneen tilalle, uusi Flexi vanhan ja kuluneen tilalle sekä sinistä vilkkuva huomiovalo. Paketti sisälsi myös ne kauan hankintalistalla olevat Easy Rider - autovaljaat. Kunnollisia mittaohjeita ei tilatessa löytynyt, mutta oikein sopivilta tuo S koko vaikuttaa. Niissä kun on niin paljon säätövaraa jokasuuntaan. Oliver ei taaskaan ilahtunut.. se ei hievahtanutkaan kun puin sille valjaat ekaa kertaa päälle.


Ilmoitin meidät Rally-tokon koulutuspäiville joulukuulle. Oon niin innoissani tuosta! Ehdin jo luopua toivosta, ettei koko laji tänne suunnalle koskaan enään rantaudu, mutta nyt Kannuksessa järjestetään kokonainen koulutuspäivä! Toivottavasti kohta mekin saadaan merkata rally-toko harrastusten joukkoon.

Ja lopuksi haluaisin vielä muistutella KUVAKISASTA, johon voi vielä osallistua viikon ajan. Vasta kaksi kuvaa on saapunut, joten nyt kaikki mukaan! En usko, ettei kukaan ole koskaan napannut koirastaan hauskaa kuvaa, enen. Tässä vielä motivaatioksi kuva palkinnoista, mitkä voittajalle lähtee.2 kommenttia:

  1. Heitän haasteen tännekkin: http://cardiwes.blogspot.fi/2012/11/11-vastausta.html

    VastaaPoista
  2. Ompa mukava palkinto! Harmi kun meillä ei ollut netti pariin viikkoon toiminnassa :-( No ensi kisaan sitten >:-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)