sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

ALO1 !

Otsikko sen jo paljastaa ja en voisi olla iloisempi! Vaikka niin aamulla otti päähän lähteä Kaustiselle kolmanteen viralliseen tokokokeeseemme, voi kyllä se kannatti! 

Päivästä oli tulossa todellinen hellepäivä ja onneksi löysimme ainoan varjopaikan urheilukentän laidalta, jossa tokokoe pidettiin. Odotuksia ei ollut minkäänlaisia ja olin melkein varma, että paikkis menee taas pilalle. Näin ei kuitenkaan ollut, vaan Oliver odotti todella nätisti kokoajan ja nousi käskystä istumaan, 10 pistettä! Siinä vaiheessa oltiin jo voittajia ja lähdettiin todella iloisin mielin yksilösuorituksiin. 

(c) Mikki
Ohjaajan jännittäessä ja Oliverin paahtuessa suoritimme yksilöliikkeet alusta loppuun. Liikkeiden välillä tapahtui nuuskimista ja eräänlaista kyllästymistä Oliverin osalta. Osasyynä tähän oli varmasti helle. Oliver kuitenkin tälläkertaa kuunteli käskyjä ja teki kaikki liikkeet. Pientä ennakointia oli hypyn perusasentoon tulemisessa. Maahanmenosta nousi perusasentoon vasta toisella käskyllä. Taluttimella seuraamisessa vasemmalle käännöksessä ohjaaja meinasi kompastua koiraan... Mutta eritoten näitä perusasentoon tuloja ja menoja on siis treenattava! Seuraaminen on myös saatava tiiviimmäksi.


Luoksepäästävyys: 10
Paikalla makaaminen: 10
Seuraaminen kytkettynä: 7
Seuraaminen taluttimetta: 8
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9
Luoksetulo: 10
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 8
Estehyppy: 9
Kokonaisvaikutus: 9

Pisteet: 177
1. tulos
7/7
(c) Mikki
Tuomarin kommentit olivat oikeastaan semmoisia, että ohjaajan sekä koiran on saatava lisää kisakokemusta. Olen aivan samaa mieltä, ja nyt onkin taas intoa tähän hommaan. Luullusta mahdottamasta tuli vihdoin mahdollista! Nyt vain uusiin kokeisiin ilmoittautumaan. Kiitos kovasti Mikkille kuvasta ja Astalle videosta! 


7 kommenttia:

 1. Vau onnea! :) Mulla on myös haaveissa saada treenattua toi Ava sille mallille et uskallettais kisaamaan, mutta paikkamakuussa, seuraamisessa ja jäävissä on vielä niin paljon tekemistä etten uskalla tälle vuodelle vielä haaveilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voi että mekin ollaan ton koetilanteen paikkamakuun kanssa takuttu niin.. Koetilanne on aina koetilanne ja mä jännitän aina kamalan paljon :D Mutta pakko vaan ilmota kokeisiin, niin tulee sitä kisakokemusta :)

   Poista
  2. Totta, eipä sitä kisakokemusta kerry jos kotona istuskelee ja ihmettelee :) Kyllä mäkin vielä jonain päivänä uskallan :D

   Poista
 2. Mahtavaa, suuret onnittelut taitaville! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)