maanantai 25. marraskuuta 2013

Jyväskylä KV 17.11.2013

Aamusta lähdimme myrskyä uhmaten kohti Seinäjokea, josta jatkoimme Sussun ja Sumun kanssa Jyväskylään. Matkalla jouduimme pysähtymään onneks vain yhden tiellekaatuneen puun takia. Kyllä välillä sai pelätä kaatuuko puu suoraan auton eteen, niin kovasti tuuli niitä reipoitteli.Shelttejä näyttelyyn oli ilmoitettu yhteensä 148 kpl, uroksia 80 kpl. Heti näyttelypaikalle päästyämme muistin taas selvästi, miksi en siitä touhusta tykkää. Niin totista ja tärkeää touhua joidenkin mielestä.. Jouduimme Sussusta ja Sumusta erilleen, koska kehämme olivat eri osissa hallia. Aikaa oli hyvin laittaa Oliverin turkkia... tai sitä mitä siitä oli vielä jäljellä hurjan karvanvaihdon jälkeen. 

Kehässä Oliver käyttäyttyi hyvin, mutta siitä huomasi kilometrin päähän, ettei se tykännyt seisoa siellä. Se luimutti ja repesi riemuun vasta siinä vaiheessa kun minulle ojennettiin keltainen nauha ja arvostelulappu. Lähdin hakemaan mielipidettä Oliverista nyt kun se on kunnolla kehittynyt, eikä muita odotuksia ollut. Kuitenkaan en ollut tyytyväinen italialaisen tuomarin arvosteluun, joka oli kovin kovin negatiivisen sävyinen... tuomari ei ilmeisesti tykännyt Olista.


"4-vuotias, ruumiin mittasuhteet eivät ole hyvät, liian korkeat etujalat, pää ei tasapainoinen, korvat liian tasaisesti asettuneet eikä kanna niitä hyvin, silmät kapeat ja pyöreät, riittävä niska, hyvä selkälinja, todella lyhyet lavat, suorat olkavarret, avoimet kulmaukset takana, kantaa häntää liikkeessä liian korkealla, ei ole napakka etuosasta liikkeessä" 
AVO-H
No se oli semmoinen arvostelu. Eipä ole hinkua taas vähään aikaan kehiin. Ehkä sitten joskus veteraaniluokkaan, nyt keskitytään harrastamiseen ja semmoiseen tekemiseen mistä molemmat nauttivat! Kiitos paljon Sussulle reissusta, joka ei olisi ollut läheskään niin kiva ilman seuraa! Mitään ei tullut edes ostettua tältä reissulta, kun nyt on lähtenyt niin paljon tilauksia jokasuuntiin...hih.

Ensi viikolla jälleen tokokoe. Viime treeneissä koimme läpimurron seuraamisen saralla, mutta siitä lisää omassa postauksessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)