sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Valmistujaiset, joulu sekä kipeä loman alku

Perjantaina 20.12. oli vihdoin kolmen ja puolen vuoden ajomatkat, tentteihin luvut ja harjoittelut mennyttä elämää, kun sain sairaanhoitajan paperit käteeni. Vieläkin on hieman vaikea uskoa, ettei tammikuussa tarvitse enään pakata Oliveria autoon ja lähteä ajelemaan Vaasaan. Olisi todella mielenkiintoista tietää kuinka monta kilometriä me Oliverin kanssa ollaan ajettu tämän kouluajan aikana. Suurin kiitos pikkumiehelleni, joka ei kertaakaan valittanut vaan reippaasti matkusteli emännän mukana. Ilman sinua viikkoni olisivat olleet niin kurjia 

Tuore sairaanhoitaja sekä pikkuapuri


--------------------------------------------------------------------

Joulunaika vilahti niin nopsaan ohi, ettei sitä oikein kunnolla edes huomannut. Maanantaina Oliver sai toisen tabletin Milbemaxia ja sen myötä myös aivastelut alkoivat vähenemään. Lenkeillä ollaan silti vielä ahkerasti huudettu nenäpunkin vaarasta vastaantulijoille, jotka päästävät koiransa heti tervehtimään.. ja näitä valitettavasti on paljon. Milloin ihmiset oppivat antamaan koirille tilaa?!

Aattona kuljimme tapamme mukaan sukulaisten luona ja haudalla. Oliver piti yllä pikkulapsen "milloin avataan lahjat?" roolia ja ehti jo hieman paketteja pemottaa jo aamusta. Sitten sen piti valvoa kinkkua ja veljeäni ja ulkoa tulevia ääniä... pikkuinen koira oli aivan puhki jo klo 14 aikaa. Onneksi kaikki tämä vaiva palkittiin ja se sai pienen palan kinkkua.


--------------------------------------------------------------------


Välipäivät ollaan vietetty Oliverin kanssa yhdessä sairastaen, Oliver nenäpunkkia ja minä ihan tavallsta tylsää flunssaa. Treenaus on jäänyt ihan kokonaan tauolle. Ollaan vaan pikkuisen temppuiltu sisällä ajankuluksi. Ihanaa kun ei tarvitse tehdä mitään, nyt on loma!  Oliver on kuluttanut aikaa myös uusien joululahjojen parissa.....8 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit! :)