perjantai 24. tammikuuta 2014

Koko perheen DOBO

Eilen tuli ilmoitus paketista. Paketti haettiin heti töiden jälkeen kotiin. Kaksi ihmistä ja yksi koira tarvittiin ihmettelemään huonosti toimivaa pumppua, jonka avulla pumpattiin pallo puolilleen ennekuin löydettiin paremmin sopiva pää pumppuun, jonka jälkeen se toimi kuin unelma... Dobo siis yhdisti heti alkuun jo koko meidän pienen perheemme.

Vihdoin tänään pallon tasaantumista 24h malttamattomana odotelle, pääsimme kokeilemaan palloa. Oliver aluksi haisteli sitä erittäin kaukaa ja totutteli sen olemassaoloon. Otin sitten nakit esille niin johan alkoi tapahtua. Oliver laittoi reippaasti etutassut pallon päälle ja pian se hyppi pallon yli. Pienellä avituksella se hyppäsi myös pallon päälle ja tapitti siinä erittäin hienosti. Nakkeja naamaan ja mukavaa oli! Istumista, makoilua ja pikkuisen myös seisomista pallon päällä, ja hienosti meni! 
Pienen doboiluhetkemme jälkeen nakkeja oli jäänyt vielä lautaselle ja eikä mennyt aikaakaan kun löysin Jessen doboilemasta Oliverin kanssa ihan omasta aloitteestaan! Ja hienosti meni heidänkin doboilut! Pallo oli todella hyvän kokoinen myös Jesselle ja Oliver teki nakin toivossa iloisesti istumista ja makoilua myös Jessen kanssa. Nämä on niitä hetkiä kun itselleni tulee niin ihana olo katsoa noita kahta oman mukavuusalueensa ulkopuolella ja nauttien noin paljon!

Ilta menee rohmuteassa dobokirjaa ja haaveillessa kaikesta siitä, mitä tämän avulla voidaan vielä tehdä, ihan meidän koko perheen lihaksille! Paras ostos vähään aikaan!

Olisi mielenkiintoista tietää onko teillä lukijamme joitakin kokoperheen harrastuksia? Ja kuinka paljon miespuoliset perheenjäsenenne ovat innostuneet koiraharrastuksista? :)

11 kommenttia:

 1. Jee, kirjoittele jatkossakin lisää doboilusta! Mulla kiinnostais kovasti kokeilla tuota molempien koirien kanssa ja ois varmasti hyvä itsellekin, mutten oo vielä uskaltanut tilata palloa, kun en oo niin varma, että onko se sitten hyvä vai ei. Kaikki kokemukset ovat siis tervetulleita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmsti luvassa on dobopostauksia kun opitaan lisää ja päästään koko hommaan sisälle! Nyt ensituntuma on pelkästään hyvä! :)

   Poista
 2. Muakin kiinnostais älyttömästi tuo doboilu. :) Saa nähdä eksyykö meillekkin joku päivä tuo pallo. Meillä Jani on varsinkin agilitytreeneissä aina ollut mukana avustamassa meitä. Tokoa taas ollaan yhdessä treenailtu kotona. :D Kunnon koirapoika!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa mukavalta! Ihanan värinen pallo. <3 Minäkin odotan lisää tekstiä, kuvia ja videoita teidän doboiluista. Meidän perheellä on tavallaan yhteisenä harrastuksena veneily ja saareilu kesäisin. Oma mies on innostunut enemmä koirajutuista Ilon myötä ja se on mielestäni niin ihanaa. Parasta juuri kun omatoimisesti alkaa tehdä koiran kanssa jotain, sydän läpättää.

  VastaaPoista
 4. Meidän perheessä mätsärit on sellanen koko perheen juttu :'D Äiti ja iskä, joskus mun sisko ja isovanhemmatkin tulee katsomaan kun me ollaan kehässä, enkä kyllä ymmärrä mikä siinä on niin kiehtovaa :D Ja äiti menee aina Jedin kanssa niihin mätsäreihin mihin en itse kerkeä menemään!

  VastaaPoista
 5. Mikkihän kyllä mukaan tulee kisoihin, mut ei sitä niin kiinnosta. Vääränlaiset koirat mulla ettei sitä kiinnostavaan käy. Kivako Jesseki teki Oliverin kans! ;)

  VastaaPoista
 6. Teidät on haastettu! http://nettastage.blogspot.fi/2014/01/kuulumispostaus-liebster-blog.html

  VastaaPoista
 7. Voi vitsi. Pakko se on kohta ihtekkin hankkia tuo dobo.. niin kivalta näyttää :)

  VastaaPoista
 8. Hei semmosta aattelin, kun ollaan pienellä (4koiraa) shelttiporukalla miitattu nyt pari kertaa tässä Kokkolan seudulla, että kiinnostaisko teitä liittyä joukkoon mukaan joskus?
  -Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi se kuulostaa todella kivalta! Oon niin odottanut tänne Kokkolaan shelttiporukkaa! :) Missä sovitte milloin käytte treffaamassa? :)

   Poista
  2. Me ollaan aikataulut pläänätty fbssä ryhmäkeskustelussa, jos lisään sut niin liitän sut siihen?

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)