maanantai 12. toukokuuta 2014

Kasper 12viikkoa

Tänään pikku Vieteri täyttää 12 viikkoa! Aika on mennyt hurjan nopeasti ja nyt ollaan niin paljon paremmassa jamassa kaiken suhteen kuin kuukausi sitten. Kaikki palaset on ns. loksahtaneet paikalleen.

Tänään käytiin hakemassa ensimmäiset rokotukset. Kylmää vesisadetta Kasper vähän moitti, mutta eläinlääkärille saavuttuamme se jo haisteli ja tutki reippaana paikkoja. Pöydälläkään se ei pelännyt ollenkaan vaan pusutti eläinlääkärin heti alkajaisiksi. Lääkäri tunnusteli pallukoiden olevan edelleen paikoillaan, hampaat olivat ok samoin sydänäänet. Terve pentu siis.


Annoin pikkumiehen syödä nameja kädestä kun rokotus tuikattiin niskaan. Pikkuisen piti siihenkin sanoa kommentia, Kasper on muutenkin todella puhelias. Saimme todella hienon rokotuskortin! On vähän päivittynyt look sitten Oliverin kortista. Eläinlääkäri kehui Kasperia reippaaksi ja saimme kuukauden päähän seuraavan rokotusajan. Turhaan siis mamman piti taas jännittää! 
Onneksi tuli otettua 12 viikko rakennekuva eilen mökillä, tänään vetää tulee taivaan täydeltä... Mitat ovat 3,5kg / 26,5cm, eli luultavammin oikein kivan kokoinen poika tästä kasvaa. Mikään tietenkään ei ole varmaan ennekuin on varmaa, mutta ainahän voi ennustella.

5 kommenttia:

 1. Oho, on kyllä rokotuskortin kansi kiva! Meillä on ihan tylsä sininen.:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään kun on vähän kuvaa ja väriä. Tekee heti rokotuksista hauskemman jutun kun kortti on nätti :'D

   Poista
 2. Ihana Kasper! <3 Tällä hetkellä poitsun mitatkin näyttää varsin lupaavilta! :)

  VastaaPoista
 3. En jaksa odottaa sitä hetkeä kun voin alkaa tosissaan katsoa itselle omaa pentua.. Blogisi ei yhtään helpota tällä hetkellä kun pikku Kasper tuli kuvoihin!
  Mutta on se nätti poika ja toivotaan, että minäkin osaisin valita kaikkien joukosta hyvän kennelin ja pennun itselleni :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)