keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Lauantai laavulla mahtavassa seurassa


Lauantaina lämmön saattelemana pakkasimme pienen shelttijengimme autoon ja ajoimme mökille. Aikomus oli grillata makkaraa ja vaahtokarkkeja laavulla meren rannalla. Koirat nauttivat hirmuisesti, merituuli viilensi mukavasti. Viihdyimme siellä monta tuntia, oli todella kivaa! Meno oli välillä niin villiä, että sitä piti hillitä, ettei haavereita sattuisi.

Takaisin mökille päästyämme ajattelimme uittaa Taavia hieman rannassa. OIiver ja Viivi pysyivät hyvän matkan päässä merestä, mutta Kasper touhusi kovasti Taavin kanssa. Eikä aikaakaan kun se ryntäsi suoraan veteen Taaville heitetyn kepin perässä! Ei tainnut pentunen edes tajuta mitään ennekuin tassut eivät enään ottaneet pohjaan. Nopeasti Kasper kääntyi ja ui takaisin rantaan. Olimme kaikki muut montut auki, mielessä kävi jo ajatus juosta mereen Kasperia pelastaan. Ei ollut pikkuinen sen suuremmin moksiskaan tästä talviturkin heitosta.

Kiitän kovasti upeaa kuvaajamme Kirsiä, joka taltioi kaikki ihanat kuvat alla. Kiitos myös koko seurueelle mahtavasta seurasta! Sen suuremmitta puheitta, puhukoon kuvat puolestaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)