torstai 12. kesäkuuta 2014

Pienempi versio ja metallinouto

Maanantaina Kasperille tuli mittariin 4kk, ja tänään käytiin hakemassa tehoste- sekä rabiesrokotukset. Sitä kun tuntee koiransa, niin ei pienistä enään pelästy. Niin kävi myös tänään rokotuksilla kun Kasper päästi niin ison dramaattisen kiljaisun piikin jäljiltä, että eläinlääkärinkin puntit hieman taisi tutista. Tällä pikkuherralla on mielipiteitä ja hän antaa niiden myös kuulua, niin kävi nytkin. "APUVA MÄÄ EN KESTÄÄ YHYY SATTUUU.....hei mikä nami tuo on? omnonononoon rouks.."

4kk mitat: 4,4kg / 30cm

Viikonloppu ja tämä alkuviikko ollaan vietetty mökillä. Oliver ja Kasper ovat saaneet leikkiä, rundata ja vetää sukkaa ihan rauhassa. Niiden suhde tuntuu parantuvan kokoajan. Oliver sietää yhä paremmin Kasperin läheisyyttä, ne ovat nukkuneet jo vierekkäin, jee! Oliver myös käy reippaasti pyytämään Kasperia leikkimään ja Kasper rakastaa provosoida Oliveria, joka on heti mukana jahtausleikissä. Niillä on todella paljon seuraa toisistaan! 


Oliverin kanssa ollaan treenailtu noutoa ja se pitää jo metallista noutokapulaa suussa! Totta puhuen en olisi ikinä uskonut sitä..  Muutenkin nouto liikkeenä alkaa olemaan kasassa, mutta nyt vahvistetaan eriosia siitä. 
En ole oikein vielä päättänyt mitä teen tokon kanssa. Niin tekisi mieli siirtyä avoimeen luokkaan, mutta toisaalta se yksi ainoa ykkönen erottaa meidät TK1:sestä... Päätöksiä päätöksiä...

"nääkkö, nääkkö miten hienosti!"Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)