tiistai 22. heinäkuuta 2014

Match Show Sievi

Keskiviikkona lähdimme treenaamaan kehäkäytöstä Sieviin. Koska pojat olivat olleet aamun tylsästi kotona kahdestaan, saivat molemmat lähteä mukaan mätsäröimään. Lisäksi kyytiimme hyppäsi Katja Viivin kanssa. Paikalle saavuimme juuri puolen aikaa kun ilmoittautuminen alkoi. Ilmoittautumisaikaa oli varattu puoli tuntia, mutta paikalle saapuneen väenpaljouden nähdessä tiesi, ettei se riitä. 

Ilmoittautumisen aikaan paistoi ihanasti aurinko. Kun olimme saaneet raahattua kevythäkin kehän laidalle taivas repesi ja kuurosade satoi päällemme. Oliver pääsi kevythäkkiin kun me muut neljä ahtauduimme ainoan rikkinäisen sateenvarjon alle. Vasta hetken päästä idiootit huomasivat, että kevythäkkihän oli puoliksi reikäinen päältä ja Oliver raukka suurinpiirtein ui sen sisällä.... 

Kaikki kehät alkoivat hieman myöhässä yhtä aikaa vesisateen keskelle. Numerot eivät menneet aivan järjestyksessä, joten oli kova työ seurata sekä pienten aikuisten, että pentujen kehää oman vuoron toivossa. Olin jo laittanut Kasperille näyttelyhihnan kun meidät kutsuttiin Oliverin kanssa kehään.

Oliveriin pystyy luottamaan, se on automaatti vaikka sataisi kissoja taivaalta. Ei se tykännyt sateesta, raukka seisoi puolet ajasta silmät kiinni, ettei piskot ropise silmiin... mutta seisoi silti nakin toivossa. Saimme sinisen nauhan, kun samaan aikaan kun olisi pitänyt olla pentujen kehässä Kasperin kanssa. Sitten olikin heti vuorossa Oliverin sinisten kehä.

"Sadekuuro", joka oli tässä vaiheessa kestänyt jo tunnin, teki tehtävänsä ja suurinosa porukasta oli lähtenyt. Sinisten kehässä oli vain kuusi koiraa jäljellä ja meidät käteltiin porukan kärkeen. Oliver pääsi BIS-kehään! Koiran vaihto ja pentujen parikehään. Tässä vaiheessa Kasper kävi jo niin ylikierroksilla sateesta (niinkuin minäkin) että hyppimiseltä ei vältytty. Seisominen meni kuitenkin hyvin! Saatiin sininen nauha ja heti alkavassa nauhakehässä olimme sinisten kolmansia!

Ja taas koiran vaihto ja BIS-kehään. Tässä välissä täytyy sanoa, että te jotka tulette mätsäriin tai näyttelyyn enemmän kuin kahden koiran kanssa, olette jo siinä vaiheessa voittajia! Kahdenkin kanssa juokseminen kehästä toiseen kävi työstä. Onneksi mukana oli apukäsi, muuten en olisi selvinnyt! BIS-kehässä neljä parasta sijoittui, joten kaksi koirakkoa käteltiin pois ja me olimme Oliverin kanssa BIS4 kun aurinko vihdoin alkoi paistamaan! 

Vaikka vaatteet olivat vielä pitkälle seuraavana päivänä märkiä ja auto haisi raadolle, pitää tämäkin ottaa harjoittelun kannalta. Näyttelyissä voi sataa ja silloin on esiinnyttävä siitä huolimatta. Oliver saa selvittää tämän asian myös Kasperille. Palkintoposetukset otettiin luonnollisesti vasta seuraavana päivänä, kun koirat alkoivat taas muistuttaa koirian sateen jäljiltä.


SIN3
SIN1 BIS4

1 kommentti:

  1. Joo nyt tiiät minkälainen show on kahen kans xD kyl se on aina hirveetä vaihtelua.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)