Hihnan päässäNimeni on Mari. Olen 25-vuotias sairaanhoitaja ja koiraharrastaja Kokkolasta. Valmistuin joulukuussa 2013 sairaanhoitajaksi, suuntautumisena lapset ja nuoret, 3,5 vuoden opiskelujen jälkeen.  Ennen sitä olen valmistunut ylioppilaaksi vuonna 2009 Kokkolan Yhteislyseon Lukiosta. Tällä hetkellä työskentelen yksityisellä puolella kotisairaanhoitajana.

Perheeseeni kuuluvat koirien lisäkseni kihlattuni sekä kääpiöhamsterit. Asumme omistamassamme kerrostalo-osakkeessa lähellä Kokkolan keskustaa. Perheelläni on mökki Kokkolassa meren rannalla, jossa vietämme myös paljon aikaa.   

Aikaisempaa koirakokemusta minulla on ollut sukulaisten ja naapurien koirien muodossa. Ensimmäinen oma koira, Oliver, saapui rikastuttamaan päiviämme kesällä 2009. Se olikin kokoelämäni mittaisen unelman täyttymys. Keväällä 2014 pieneen laumaamme liittyi ihanan tomera pikkushelttimies Kasper. Toimin satunnaisesti tokon ja rally-tokon kouluttajana Keski-Pohjanmaan koirakiltalla. Olen käynyt rally-tokon koetoimitsijakurssin.

Harrastamme Oliverin kanssa pääsääntöisesti rally-tokoa, mutta satunnaisesti meidät voi bongata myös agikentiltä möllien muodossa ja silloin tällöin näyttelyistä. Entinen kiinnostuksen kohde toko on nyt saanut väistyä hieman taka-alalle. Mätsäreissä käymme myös usein.

Kasperin kanssa päälajimme tulee olemaan agility. Kasper harjoittelee myös rally-tokoa, jossa toivottavasti pääsemme kokeisiin piakkoin. Muutamissa näyttelyissä tulemme pöyrähtämään tulevaisuudessa. Kasper on myös tarkoitus luonnetestetata kun ikä sen mahdollistaa.

Valokuvaaminen on myös aina ollut lähellä sydäntäni. Nykyään kuvaan Canon EOS 600D:llä, kolmella objektiivillä sekä lisäsalamalla. Myös älypuhelimen kameralla tulee otettua paljon kuvia.

Jos jokin asia askarruttaa mieltäsi, tai haluat vain muuten vaan ottaa minuun yhteyttä, niin lähetähän sähköpostia! :) osoitteeni on: marijohanna.hannuksela@gmail.com