perjantai 31. tammikuuta 2014

Pulimies jäällä

Vapaapäivä ja ihana auringonpaiste! Kylmästä viimasta huolimatta päätimme lähteä tarkistamaan meren jään kunnon. Jäässähän se oli ja paljon jo hiihtelyiden jälkiä täynnä. Uskallauduimme siis itsekkin pienen lenkin tekemään kamera mukana. Oliver on edelleen niin kovin kalju.. milloinhan meinaa kasvattaa pohjavillan takaisin.. uskon, että se on turkissaan taas silloin heinäkuun helteille.


3 kommenttia:

 1. Itsellä edessä koiran hankita kuhan raha yms sen sallivat. Niin kauan kuin muistan, olen ollut varma, että sheltti se tulee olemaan. Ensimmäiseksi omaksi koiraksi uskon sen olevan just sopiva. Tänään taas sitten kamalan koirakuumeen vallassa päädyin lueskelemaan erinäisiä netti sivuja joista pongasin tämän blogin ja liityin heti remmiin mukaan! Olet kyllä sattunut saamaan mitä kauneimman yksilön. Erittäin innoissani jään seurailemaan teidän shelttisää arkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos blogi oli sen verran mielenkiintoinen, että saatiin uusi lukija, jee! :) Itselleni Oliver on ihan ensimmäinen koira, enkä ole katunut päivääkään, että sheltin hankin. Näin mahtavaa harrastusrotua, näin kompaktissa koossa saa hakea :)

   Jos tulee jotain kysymyksiä rodusta tai muusta, niin kysy ihmeessä! Vastaan mielelläni parhaani mukaan :)

   Poista
 2. Meidän "karvapojat" eli lapinkoira ja sekarotuinen lapinkoira ovat pudottaneet tässä viimeiset about kolme viikkoa turkkiaan pois. Kummatkin alkavat näyttämään ihan nyljetyiltä :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)