sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Linkitä blogisi!
Kerta se on ensimmäinen ja tässä se nyt tulee. Nimittäin on aika linkittää bloginne! Linkittäkää bloginne kommentilla tämän postauksen yhteyteen. Kertokaa samalla millainen blogi on kyseessä, eli pieni topakka mainospuhe. Aikaa blogien linkitykseen on viikko, eli 23.3 asti. Valitsen linkitetyistä blogeista kolme suosikkia, joista kirjoitan mielipiteeni omaan blogiimme. Nyt linkkejä jakamaan :)

29 kommenttia:

 1. http://koiriamaalta.blogspot.com

  Monipuolinen sekarotublogi laajojen harrastusten ja värikkäiden mielipidepostausten kera :)

  VastaaPoista
 2. http://cpkusagur.blogspot.fi
  Kahden trikkipehkon elämästä, toilailuista ja treeneistä. Paljon kuvia ja treenivideoita!

  VastaaPoista
 3. http://nettastage.blogspot.fi

  Netta-sheltin elämää ja harrastuksia, postauksia laidasta laitaan.

  VastaaPoista
 4. http://lapsiluonnon.blogspot.fi/

  Vuosimallia -95 oleva nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi valmistuva tyttönen kirjoittelee elämästään, johon kuuluu vahvasti koirat, valokuvaus, sekä luonnossa liikkuminen!

  VastaaPoista
 5. ponyliffe.blogspot.fi

  Blogi kertoo 12 vuotiaasta tytöstä ja hänen viidestä hoito-/vuokraponistaan.

  VastaaPoista
 6. www.nippes-life.blogspot.com

  Valitettavasti en vielä koiraa omista, joten blogi kertoo tällä hetkellä elämästäni johon kuuluu lukio, hevoset ja valmentautuminen sekä kisaaminen niiden kanssa ja myöhemmin kun aika näyttää sopivaksi niin ensimmäin oma koti, koira ja työpaikka. Rehellistä pohdintaa oman pään sisällä olevista mietteistä ja ihan arkisia kuulumisiakin joukossa. Ei lähentele syvimmissä haaveissakaan suurta lukijakuntaa, vaan edustaa enemmänkin näitä päiväkirja tyyppisiä massablogeja.. :)

  VastaaPoista
 7. http://huiskuhantammme.blogspot.fi/

  Kolmen cavalierin elämää valokuvin ja tekstein :)

  VastaaPoista
 8. http://yeedu.blogspot.fi/
  Vuosikkaan Jedi-sheltin blogi, tarinoita meidän elämästä ja treeneistä :)

  VastaaPoista
 9. Karvakamuni Sofi

  Sekarotuisen Sofin elämää 16-vuotiaan helsinkiläistytön kirjoittamana. Meidän arkeen mahtuu paljon koirakavereita, laiskottelua, pieniä iloja ja vähän rallytreeniäkin.

  VastaaPoista
 10. http://beaglemenoa.blogspot.fi/

  Blogi kertoo juuri 2 vuotta täyttävätsä beagle uros Josesta. Blogissa kirjoittelen paljon yhteisistä lenkeistämme ja temppujen treenaamisesta. Ollaan myös piakkoin aloittelemassa agilitya

  VastaaPoista
 11. http://irratiomania.blogspot.fi/

  Blogi pyörii lähinnä Nyyti nimisen hirvikoiran sekä valokuvaamisen ympärillä. Silloin tällöin blogista voi myös lukea mielipidepostauksia, niin koiriin kuin muuhunkin elämään liittyen. :)

  VastaaPoista
 12. http://oonanoora.blogspot.fi/

  Aktiivinen blogi, joka kertoo 3 rottweilerin ja kissan touhuista 2 tytön silmin.

  VastaaPoista
 13. http://hurjanhauskaxido.blogspot.fi/

  Blogi kertoo kohta vuoden ikäiseksi kääntyvästä chihuahua uroksesta. Kirjoittelen enimmikseen treenaamisesta, mutta satunnaisesti mukana on myös muutakin :)

  VastaaPoista
 14. http://paimenlikat.blogspot.fi/

  Blogissa käydään läpi kahden shelttinartun, sakunartun ja holsku-uroksen treenejä ja elämää. Lajit aivan laidasta laitaan.:)

  VastaaPoista
 15. http://tassunjalkiasydanmessa.blogspot.fi/

  6v aktiivi westien blogi, jonka elämään värittää aktiivinen tokoilu sekä muut lajit kuten rally, temppuilu tms. Kesällä olisi tarkoitus vetää muutama jälkikin.

  VastaaPoista
 16. Http://tassujentahdissa.blogspot.fi

  Arkea kuuden fretin ja yhden akitan kanssa. Välillä tiukkaa asiaa fretteihin liittyen, välillä taasen hirveitä kuvaläjiä kaikista seitsemästä.

  VastaaPoista
 17. http://heklamaista.blogspot.fi

  Pienen schipperken alun treenailua kotona ja arkea kuvin ja sanoin. Blogi sisältää koiria,tekstiä, kuviakuvia ja miittailuja muiden koirien kanssa. Harrastuksina TOKO, agility ja koitellaan muitakin koiralajeja:)

  VastaaPoista
 18. http://johkutin.blogspot.fi/

  Parista huskysta, yhdestä mäyräkoirasta ja yhdestä "hullusta koiranaisesta" koostuvan nelikon tekemisiä ja viime aikoina useamman ns. pohdiskelevankin kirjotuksen olen huomannut kirjottaneeni.

  VastaaPoista
 19. http://dirtydoni.blogspot.com/

  Kelpie jätkän tarinointia pääosin treenikentiltä ja ohessa lenkkipolku meininkiä ja kisaraportteja.

  VastaaPoista
 20. http://otukseni.blogspot.fi

  Kahden sekarotuisen elämän ongelmia, saavutuksia, läpimurtoja ja tavanomaista elämää.

  VastaaPoista
 21. http://www.nethel-estel.blogspot.fi/

  Kolmen kissan, kahden kauniin venäjänsinisneidon ja kotikissaherran elämää pääosin kuvin ja sanoin, sekä välillä kaikenlaista muuta kissa-aiheeseen liittyvää. Tavoitteenani on koittaa myös tuoda ilmi, mitä se elämä on näiden "russien" kanssa (ja muutama rodusta kiinnostunut onkin kuulema saanut kaipaamaansa harrastajan näkökulmaa rodusta!) ja sillä tavoin tehdä "mainosta" rodulle.

  VastaaPoista
 22. http://lifewhitdobermann.blogspot.com/

  Blogi kertoo nuoresta dobberi pojan arjesta, saavutuksista ja mukaan mahtuu myös mielipiteitä.

  VastaaPoista
 23. http://trindysmalinois.blogspot.fi

  Ruotsista Suomeen kotiutuneen malinois tytön seikkailua ja koiraksi opiskelua. Omistajanaan vannoutunut koko ikänsä noutajien kanssa toiminut nuori nainen. Siis kaikki ei mene niinkuin oppikirjassa :)

  VastaaPoista
 24. http://lulleron.blogspot.fi/ shelttitytön elämää ja harrastuksia.

  VastaaPoista
 25. http://karvajatit.blogspot.fi

  Kolme Karvajättiä kertoo kolmen jättirotuisen koiran arjesta. Kaikista löytyy sekä hyviä, että niitä huonoja puolia. Kolmen koiran luonne-erot ovat aika suuret, mutta se tekeekin niiden kanssa elämisestä entistä kiinnostavampaa! Jet on agilityyn hullaantunut landseer, Patches yksi itsepäisimpiä tuntemia koiria ja Nessie on varsinainen vesipeto. Karvajättien elämästä tänne nettiin kirjoitaa nettinimeä Lansu käyttävä 13-vuotias agilitykärpäsen pureman saanut tyttö.

  VastaaPoista
 26. http://karvajatit.blogspot.fi/

  Kolme Karvajättiä kertoo kolmen ideoita täynnä olevan jättikoiran elämästä. Jet on agilityyn hullaantunut landseer, joka tottelisi omistajaansa vaikka maailma tuhoutuisi sen ympärillä. Patches on kuin Jetin vastakohta, itsepäinen lansunarttu. Nessie on sekarotuinen vesipeto, joka rakastaa kaikenlaista vapautta, niin maalla kuin vedessäkin. Blogin kirjoittajaa Lansua on tainnut purra jättikoira- ja agilitykärpäset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, tuli viesti kaksi kertaa laitettua, kun en heti älynnyt että kommentit eivät tule blogsissasi heti näkyviin. :')

   Poista
 27. http://rotakasta.blogspot.fi/

  Hieman päiväkirjamainen joskus ihan asiaakin sisältävä blogi rottalaumastani, rottaharrastuksesta sekä asunnossa majailevasta karvapäärynästä eli skunkkipoika Mihailista.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)