maanantai 20. huhtikuuta 2015

Vaasa kv

(c) Katja I-K.

Suuntana Vaasa, älyttömän lyhyt näyttelymatka Kajaanin jälkeen, ja Kasperin toinen esiintyminen junnukehässä. Ihanaa oli myös lämmin Botniahalli, jossa sormet ja varpaat pysyivät hengissä. Paikalla emäntää alkoi taas tapansa mukaan jännittää, mutta onneksi Kasper pisti mamman ruotuun. Paikalle oli tullut myös iki-ihania kannustusjoukkoja, suuri kiitos heille 

(c) Sanna S.

Ja hyvinhän se esiintyminen meni! Kasper ei vieteröinyt tai vetänyt muiden perään ryhmäliikkeissä. Se jaksoi myös seistä todella hienosti ennen pöytää! Pöydällä Kasper seisoi todella nätisti. Se otti tuomarin vastaan häntä heiluen. Kun tuomari vetäsi valmiiksi rajoille viritetyn mittatikun esiin, oli pieni koirapoika ihmetystä täynnä "mikä se on on, voiko sillä leikkiä?". Tuomari käytti mitan sekunnin tuhannesosassa säkän päällä, ja juuri silloin Kasper oli aivan kaksinkerroin mittatikun perään.. Noh, tästä tuli maininta arvosteluun "liian isona uroksena" 38cm pojalle. Etutassujen lennokkuutta oli vielä liikkeissä, mutta muuten olin todella tyytyväinen Kasperin esiintymiseen! Kesän mätsäreitä ja Riihimäen näyttelyä odottellessa!


(c) Katja I-K.

"maskuliininen uros joka on aavistuksen liian iso, kiilamainen pää, mantelin muotoiset silmät, hyvin asettuneet korvat, riittävä kaula, rintakehä vielä hieman litteä ja malata, hyvät kulmaukset, liikkuu riittävällä askelpituudella, valitettavasti kantaa häntää liian korkealla liikkeessä, liikkuu hieman ahtaasti edestä" 
JUN-EH


(c) Sanna S.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)