sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

KiltAreenan avajaiset ja Match Show

Eilen siis oltiin seuran uuden hallin avajaisissa Serin ja Astan kanssa, ja samalla sen jälkeen pidettävissä mätsäreissä. Kannustusjoukkoina mukana olivat myös Salla, Heidi ja Juulia. Itse avajaiset kestivät noin tunnin ja sen jälkeen alkoi mätsäriin ilmoittautuminen joka kestä noin tunnin ja siitä vielä Lapsi ja koira + junnu handleri, eli vasta kolmen tunnin odotuksen jälkeen päästiin itse kehään.

Huomasin jo odotellessa, että väsytyslenkeistä huolimatti Oliver oli todella levoton ja olisi vain halunnut leikkiä Serin kanssa kokoajan. Kolmen tunnin odottelu hallissa varmasti rasitti senkin hermoja.

Oltiin ensimmäinen pari pienten koirien kehässä ja meitä vastaan tuli jonkunlainen valkoinen terrieri. Liikkeissä Oliver meni todella levottomasti, mutta toisella ympyrällä se vihdoin alkoi kunnolla ottaa kontaktia ja liikkui pitkin askelin. En ehtinyt yhtään seuraamaan miten meidän parilla meni, kun samalla kirosin mureneita lihapullan palasia namipussissa. Pöydällä Oliver seiso melko hyvin, ainoana oli se että se luimutti korviaan. Tuomari käsitteli koiran ja tokaisi "voi, mitä tuo tuossakin käplii minua" luulen, että tuomari luuli Oliverin pelkäävän pöydällä oloa. Hampaita Oliverilta ei katsottu, vaikka suurimmalta osalta katsottiin. Sitten teimme Kolmion ja Edestakaisin, jotka menivät nekin aikahyvin. Tuomari jakoi meille sinisen nauhan, mutta ei sanonut perusteluita. 

Sinisten kehään mentiin yhdessä Serin ja Astan kanssa, jotka hekin olivat sinisen nauhan saaneet. Tuomari pyysi koirat seisomaan. Oliver seisoi todella nätisti, vaikka ne korvat kuuntelivatkin taas mitä takana tapahtuu. Tuomari ei pyytänyt nauhakehässä enään liikkeitä, mikä vähän kummastutti. Oliver seisoi todella hienosti ja ajattelinkin, että nyt meillä voi olla mahikset sijoittuakkin! Kehäsihteeri huusi, että nyt tuomari kättelee ne jotka eivät pääse jatkoon ja sijoittaa viisi parasta. Tuomari tuli ensimmäisenä kättelemään meidät.. Hipsin äkkiä kentän laidalle jännittämään Serin ja Astan puolesta ja katsoin samalla viittä jäljelle jäänyttä. Koirat eivät seisoneet kunnolla, vaan pyörivät ja kierivät. Silloin tajusin, että tuomari oli jo kauan sitten päättänyt, ettei sijoita meitä.. 

Lopulta Seri sijoittui sinisten viidenneksi ja sai ensimmäisestä mätsäristään mukaan palkintopokallin! Ehkä treenaamisesta sittenkin oli jotain hyötyä! :'D Onnea vielä todella paljon! Kuukauden päästä mennään sitten taas mätsäröimään, mutta sitä ennen on Vaasan KV!

1 kommentti:

  1. Haa tuo Luin juttu on kiva! Kiva kertomus kyllä, ja ensi kerralla sitten paremmin. Ja onhan tässä Olilla vielä Vaasan palkinnot haalimatta :P

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)