keskiviikko 3. elokuuta 2011

Treeniä ja kovaa vauhtia

Maanantaina käytiin taas treenailee vähän hyppyjä, putkea, keppejä ja puomia. Ei mennyt kauaa kun Oliver jos uskaltautui puomilla liikkumaan ripeästi. Kontaktin harjoittelu otetaan nyt ihan kunnolla opetteluun kotonakin. Meinas poika hyppiä aivan liian usein kontaktin yli innostuksissaan. Mutta ensimmäiseksi puomi kerraksi meni kyllä upeasti!

Hypyt ja putki sujui hyvin. Otin mukaan Oliverin lempilelun, villasukan, jolla poika irtosi paljon paremmin kuin namipalkalla. Viereisellä kentällä oli menossa suojelutreenit ja agikentällä sheltti murisi niin kovaa olemattomalle villasukalle, että kyllä siinä nauruun purskahti itse kukin :'D Alhaalla kuva vielä radasta, jota palloteltiin suuntaan ja toiseen.


Laitetaan tää yks video vielä tähän, vaikka kuulostankin pikkuoravalta :''DPs. Eilen yritin koko illan soittaa ja ilmoittaa Oliverin luonnetesteihin ensi kuuksi. Vielä eivät vastannut mutta häiriköinti jatkuu tänään!

Pps. klo 18.27 , luonnetesti oli jo täynnä, eikä sinne siis päästä. Noh, koitetaan ens vuonna olla aikasemmin liikkeellä jos lähelle semmoinen tulee! :)

4 kommenttia:

 1. Tehän ootte nyt ihan kunnolla innostuneet agista ja kun videoo katoin teidän menosta niin näyttää kyl hyvältä =) oliverhan on oikea luonnolahjakkuus!

  Pidetään peukut pystyssä että saatte sen luonnetestipaikan :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos! n__n Kyllä tuo laji nyt näyttää koukuttavan ja pahasti :'D Kiva kyllä päästä kokeilemaan vähän muutakin kuin vaan tokoa :)

  VastaaPoista
 3. Onpas se kasvanut ja kehittynyt :) Täällä kaivattiin kuvia Oliveristä niin nuorena kun sulla vaan on :D

  Onko teillä enemmänki koiria nykyään, vai kenes toi toinen useassa kuvassa oleva on? Pum video esille :D Se oli hieno :P

  VastaaPoista
 4. Ei oo toista koiraa meillä :D Tuttujen ja kavereiden koirat näissä postauksissa vaan vierailevat :)

  Pitää kattoa jos tekisin jokupäivä semmosen ylisuloisen Oliver vauvapostauksen! n__n

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)