lauantai 14. heinäkuuta 2012

Meillä oli vieraita..!

..viikko sitten.. En ole vain ehtiny päivitellä blogia työkiireiden keskellä. Kumminkin, Sanna ja Taavi kurvailivat taas meille vierailulle ja viikonloppu oli ängetty ihan täyteen ohjelmaa. Lauantaina kävimme katsastamassa Kokkola KV:n, tälläkertaa turistien ominaisuudessa. Molemmat pojat turisteilivat niin mallikkaasti, että ylpeitä Sannan kanssa saimme olla! Kuvailimme muutaman tutun kehiä ja kiertelimme kauppapaikat. Ostin nyt oikean kokoisen puisen noutokapulan, ehkä se tästä lähtee!


KV:n jälkeen lähdimme koirien kanssa katsomaan katusählyturnausta. Sielläkin pojat osasivat olla kiltisti, vaikka paikan hälinä pisti ainakin Oliveria hieman miettimään, että mihis nyt ollaan tultu. Sählytyrnauksen jälkeen suuntasimme nokkamme kohti mökkiä. Mökillä pojat saivat juosta ja leikkiä sydämensä kyllyydestä. Pääsivät pojat uimaankin, vaikka ei siitä mitään suurta lempihommaa tullut. Kaikenkaikkiaan kivaa oli ja vkl meni aivan liian nopeasti! Kiitos Sannalle ja Taaville kun kävitte! n__n


4 kommenttia:

  1. Ei sulla olis linkkiä tuohon Kannuksen tulevan mätsärin ilmoitukseen, kun en oo löytäny sitä mistään eikä kukaan kavereista tiedä siitä mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asta näki tuon mätsärin mainoksen jossain lehdessä.. Mulla ei oo sen enempää tietoa siitä. Ollaan vaan odoteltu jonkunlaista lisämainosta siitä :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)