sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Katsaus menneeseen ja tulevaan; Tavoitteet


Jälleen on vuosi vierähtänyt ja on aika katsahtaa menneeseen ja tulevaan tavoitteiden osalta. Tasan vuosi sitten listasin tavoitteet vuodelle 2012 ja ne olivat tällaiset:


Tavoitteet 2012

- Koirien ohittaminen lenkeillä paremmaksi
Kesän aikana huomasin monessa asiassa Oliverin "aikuistuneen". Treeneissä se oikeasti kuunteli mitä sille sanoi, eikä sillä ollut muutenkaan kamala kiire jokapaikkaaan. Tämä näkyi myös koirien ohittamisessa, jossa Oliver ei ollut heti vetämässä kun näki koiran. Kyllä se vieläkin on kiinnostunut vastaantulevasta koirasta, mutta ohittaa sen nätisti kun sille käskyn antaa. Jeij!

- Erkkarissa käynti
Erkkarissa tuli tosiaan käytyä Haukiputaalla. Tuloksena oli H. Oliver esiintyi todella upeasti ja olen siitä erittäin iloinen! 


- Muutama näyttely
Näyttelyitä kertyi vain se yksi ainokainen erkkari.

- Luonnetesti
Oltiin kyllä menossa, mutta sitten tuli kaikkea muuta ja plaah. Ei vain aika riittänyt tähän.

- Mätsäreitä ja möllejä
Mätsäreitä käytiin 13 kpl verran, paras tulos oli PUN1 BIS2. Mölleillä ehdittiin kanssa kivasti. 7 kpl möllitokoja parhaana tuloksena ALO1 184 pistettä. Mölliageja hypeltiin 6 kpl verran.

- Kisaaminen tokon alokasluokassa --> TK1?
Niikuin ehkä muistatte, ei meidän ensiesiintyminen tokon virallisissa mennyt mitenkään.. Ohjaaja jännitti, se siirtyi koiraan, eikä koira tehnyt mitään. ALO0, keskeytetty suoritus. Sitten menikin hetkeksi usko koko lajiin, ennekuin syksyllä kipinä treenaamiseen taas palasi ja sitä myötä taas innostus kisaamiseen.  
- Kaverit ja hauska tekeminen
Voi kuinka kiva vuosi olikaan tämän tavoitteen kanssa! Saimme paljon uusia yhtäviä ja näimme paljon vanhoja!


- Terveenä pysyminen
Terveenä ollaan pysytty, pieniä mahatauteja ja ripuleita lukuunottamatta. Käytiin myös peilaamassa silmät ja kuuntelemassa sydän virallisesti terveeksi! 

------


Lisäksi paljon muutakin tapahtui vuonna 2012.. Oliver oli ensimmäistä kertaa junnulainassa, löysimme uuden lajin rally-tokon, meidän suhteemme parani entisestään Oliverin kanssa.. Kaikkea kuitenkaan ei voi enään muistaa, mutta onneksi on tämä blogi niitä muistoja täynnä kun joskus haluaa niihin palata. Nyt on kuitenkin katsottava tulevaan ja listata uudet tavoitteet vuodelle 2013!

Tavoitteet 2013

- Kisaaminen tokon alokasluokassa -->TK1?
- AVO-liikkeet kuntoon
- Kisaaminen rally-tokon alokasluokassa --> RTK1?
- Luonnetesti
- Mätsäreitä ja möllejä
- Koirakaverit!
- Terveenä pysyminen
- Säännöllistä hierontaa
- Uusia kokemuksia yhdessä


Tässä meidän tavoitteet seuraavalle vuodelle. Niiden myötä haluamme toivottaa kaikille tavoiterikasta ja onnellista uutta vuotta 2013!!


1 kommentti:

  1. Ihanat n_n
    Tonne luonnetestiin vois tänävuonna kyllä mennä ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)