lauantai 2. maaliskuuta 2013

Viimeisiä lomapäiviä viedään..

Reissu Vuokattiin oli ja meni ja niin myös Oliverin hoitoaika. Se oli jo niin sopeutunut porukoiden rytmiin, että paineli oitis nukkumaan klo 21 ensimmäisenä iltanaan takaisin kotona. Hiihtolomakin vetelee viimeisiään, mutta vielä ehtii uhmata pohjoistuulta ja nähdä koirakavereita! Tänään käytiin lenkillä Jeppen ja Heidin kanssa.

(c) Heidi K.


Jeppe on pian 9-vuotias labbismix herra, joka on niitä ensimmäisiä koiria johon me ollaan Oliverin kanssa tutustustuttu. Ja tietysti siinä samalla Heidiin. Oliver oli muistaakseni juuri saanut kaikki ensimmäiset rokotteensa kun näimme Jeppeä ja Heidiä ensimmäisen kerran. Jeppe on aina näyttänyt esimerkkiä Oliverille kuinka olla mies, ja pitkänkin ajan jälkeen, aina kun ne toisensa näkevät paistaa tietynlainen kunnioitus niiden suhteessa läpi. Ollaan ihan mietitty voisiko ne pitää toisiaan isänä ja poikana? Sitä tuskin koskaan saammekaan selville.
Käytiin tunnin kävelylenkki ja annettiin poikien hetki leikkiä keskenään. Oliver muuttui taas ihan kakaraksi Jeppen seurassa. Se haukkui ja nuoli Jeppen suupieliä. Moni uros olisi tästä jo kovasti suuttunut mutta ei Jeppe. Se vain heilutti häntäänsä ja katsoi Oliveriin päin ihan kun ajatellen "voi poikapoika, sinä et tiedä maailmasta mitään". 

(c) Heidi K.
(c) Heidi K.

1 kommentti:

  1. Tuohon meidän kuvakisaan saa osallistua vanhemmallakin kuvalla :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)