maanantai 10. marraskuuta 2014

Jyväskylä KV - viimeinen pentukehä

Sunnuntaina oli vuorossa Jyväskylän KV näyttely ja samalla Kasperin viimeinen esiintyminen pentukehissä. Pennuille oli tullut tuomarin vaihdos australialaisesta israelilaiseen Sirik Zafraniin. Kolmen tunnin ajomatka oli ihan maksimi kahdelle innokkaalle ihmislapselle kun taas itse päätähti nukkui koko matkan ketarat ojossa kopassaan.

Paikalla olimme hyvissä ajoin ja ehdin hieman harjoitella ravia kehässä, mikä oli todella hyvä juttu. Aluksi Kasper veti taas hippaleikkiä, mutta pienen kokeilemisen jälkeen sain sen keskittymään itse asiaan. Hieman ennen kehää Kasper esitti jo tylsisitymisen merkkejä vinkuen ja välillä haukkuen. Kehään mennessä se hieman otti häiriötä muista koirista, mutta ei läheskään niin paljon kuin Seinäjoella!

(c) Heidi R
(c) Heidi R
(c) Heidi R
(c) Katja
(c) Katja

Yksilöarvostelu oli ohi hetkessä ja se näkyin myös arvostelun lyhyydessä. Tuomari katsoi pöydällä hampaat, pyysi tekemään edestakaisin ja seisotti vain hetkisen. Pöydällä Kasper oli todella hienosti, liikkeissä se otti kontaktia jolloin etutassut nousivat. Seisotus meni todella hyvin! Sijoituskehässä tehtiin yksi ympyrä yhdessä, jonka jälkeen tuomari oli valmis. Hän sijoitti meidät urospentujen PEK2:siksi KP:n kera! Olin niin innoissani, että unohdin kokonaan, että arvostelukin oli vielä saamatta.

"Hyvä koko, kiva pää ja ilme, hyvä ylälinja, kiva turkki, meinaa tanssia liikkeessä ja ristiin takaa, lupaava"

Kehän jälkeen pystyi viimein rauhoittua katsomaan muiden suorituksia ja tapaamaan tuttuja. Kasper pääsi näkemään myös kasvattajaansa Heidiä! Tulihan sitä vähän herkkujakin ostettua koirille ennen kotiinlähtöä. Kotimatkalla kopassaan tuhisi tyytyväinen pikkumies. Kiitos jälleen Katjalle matkaseurasta sekä tuesta näyttelypaikalla :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos vaan itsellesi, että taas pääsin mukaan ;)

    Pikkumies oli KP:nsa ansainnut, meni sen verran hienosti. Nyt on pentukehät takana... Kohti junnuja!

    VastaaPoista
  2. http://herttakoiruus.blogspot.fi/2014/11/taalla-taas-kuvahaaste.html

    Teille on haaste :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)