perjantai 11. syyskuuta 2015

Rallymölleissä


Oltiin tässä taannoin seuramme järkkäämissä rallymölleissä. Tarkoitus olisi ensi vuoden puolella järjestää ensimmäiset viralliset kokeet ja sitä varten tarvitsimme myös treeniä. Kasperin päätin ilmoittaa ensimmäistä kertaa alokkaaseen ja Oliver saisi mennä koittamaan avoimen rataa. 

Kasperin treenaaminen on jäänyt oikeastaan vaan kerran viikossa, silloin kun treeneihin töistä pääsin. Sen  kanssa oli kuitenkin helppo aloittaa rally-tokon harrastaminen, kun sillä oli jo niin hyvin peruskäskyt ja muutamia temppuja hallinnassa. Se myös palkkaantuu todella kivasti kehuista, ja pysyy hyvin kontaktissa. 
Rata ei ollut mikään läpi-kävely-juttu, vaan siinä oli haastetta. Eniten jännitti peruutus, jota ei oltu paljon Kasperin kanssa tehty. Se kuitenkin meni hyvin, kuten muukin rata! Kasper oli hyvin kontaktissa ja teki iloisesti radan alusta loppuun. "Istu, kierrä koiran ympäri" jouduin uusimaan, kun käskytin paikka-käskyn hieman turhan hellästi ja Kasper nousi seisomaan. Muutamia -1 pisteen virheitä tuli mm. vinosta asennosta, kontrollista ja siinä kun Kasper meni nenänsä kanssa tökkimään erästä kylttiä. Ei kuitenkaan mitään isompia virheitä, siispä tuloksena 92 pistettä, hyväksytty tulos ja sijoittuminen kolmenneksi! Tuomarin kommenttina "Iloinen suoristus". Oisiko se aika sitten virallisiin kisoihin loppu vuodesta??
Oliverin avorata lähti nihkeästi käyntiin, todella nihkeästi. En saanut koko herraan mitään kontaktia ennekuin luovutin ja otin nakin käteen, jolloin muuttui totaallisesti ääni kellossa ja Oliver suoritti loppuradan niin mallikkaasti kun olla ja voi. Huoh...  paljon virheitä ja miinuspisteitä palkkaamisesta. 64 pistettä, hylätty tulos, mutta sijoittuminen luokkansa kolmanneksi. Jos jotain positiivista, niin ainakin sain iloisen ja hyvän loppuradan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)