torstai 6. tammikuuta 2011

Näytelmäsuunnitelmia 2011

Tässä on tullut aika kiitettävästi lähiaikoina selailtua tämän vuoden näyttelyitä ja tuomaritietoja. Tänä vuonna siis lähdemme valloittamaan näyttelykehät huomattavasti kehittyneempinä ja tietäväisempinä. Valitsen näyttelyt sen perusteella, että kuka niissä tuomaroi, kuinka kaukana ne ovat sekä tuleeko niihin näkemisen arvoisia ihmisiä.

Tänävuonna Kokkolassa pidetään KV, ja tietystihän siellä sitten on ruotsalainen tuomari.. Mielellään kierrän noi ruotsalaiset, mutta kun tässä taas säästäis niissä matkustuskuluissa, että taidetaan mennä koklaamaan mitäs sillä on sanottavaa.

Ennen Kokkolaa on paljon muita, esimerkiksi Vaasa KV 9.4. Sinne ollaan ilman muuta mennään! Jos tänä vuonna ei mikään tuhkapilvi tulis ja estäis irlantilaisen tuomarin tulon Suomeen. Sitä kovasti toivotaan ja odotellaa. Nähdään näillä näkymin kasvattajakin taas siellä + muutama shelttikaveri. En malta odottaan! :D

7.5 olisi Tampereen KV:ssä norjalainen tuomari, joka kanssa kiinnostaisi kovasti. Tampereelle kun pääseen niin kivasti junallakin, ja Oliver kun alkaa jo olla vanha tekijä junamatkustuksessa niin mikäs siinä sitten? Toivotaan että rahaa, aikaa ja intoa olisi saada itsensä raahattua sinne. Siellä varmasti kanssa olisi paljon semmoista porukkaa jota kiinnostais nähdä.

15.5 Viitasaari RN. Tästä en vielä osaa sen kummempaa sanoa, kuin että sinne menis 3h autolla. Katellaan nyt mitkä tuomarit sinne tulee.

Noh, 16-17.7 sitten on Oulun KV kaksi näyttelyä. Tuomareina on brittiläinen sekä suomalainen tuomari. Vaikuttivat niin mielenkiintoisilta, että tässä jo kattelin hotellihuonetta! Pääsis käymään molemmilla päivillä ja se ois samalla kiva road trip! :D

Kokkolassa on myös ryhmänäyttely tänä vuonna, mutta vasta syksyllä. Sinne ei tuomareita olla vielä ilmoitettu, mutta toivon TODELLA TOIVON, että ne ruotsalaiset jäisivät tälläkertaa sinne meren toiselle puolelle, kiitos?!



09.04. Vaasa KV
07.05. Tampere KV ?
15.05. Viitasaari RN ?
02.07. Kokkola KV
16.07. Oulu KV
17.07. Oulu KV
20.08. Kokkola RN


Näihin nyt ainakin koitetaan päästä. Loppuvuoden näyttelyt on sitten taas toisen suunnittelun alla. Riippuu taas paljon tuomareista, mutta Seinäjoen KV:ssa ois kiva pyörähtää. Katsellaan sitä sitten lähempänä.

1 kommentti:

  1. Hienot on suunnitelmat! Toivotaan tosiaan, että ruotsalaiset sitten pysyy omalla puolella merta, ja Oliver kahmii palkintoja. Itsekkin hoksasin tämä uuden blogin vasta nyt. Olen hieman hidas kai.Kokkola Kv:seen ainakin tullaan Serin kanssa kannustamaan Oliveria :D

    ps. Ei ole helppoa tämä kommentin lisääminen...

    -Asta ja Seri

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)