keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Tik tak toko

Terveiset täältä lumisen-loskaisesta Vaasasta/Vähäkyröstä. Koulu taas jatkuu pitkän, mutta aivan liian nopeasti menneen loman jälkeen. Oliverista tulee taas reissukoira ja mulle matkaseuraa automatkoille. Kun mä lähden aamusin Vaasaan kouluun, se jää pitämään seuraa mummalle tänne Vähäkyröön. Kovasti mumma on sitä kehunut, että kuinka hyvä ja kiltti koira se on. Onneks se osaa käyttäytyä, muuten se ei täällä viikkoja saisikaan mun kanssa olla.

Täällä maalla on mukavaa kun lenkeillä saa rauhassa pitää Oliveria irti ja samalla harjoitella sitä pysymistä siinä  lähellä. Kyllähän täällä liikennettäkin on, mutta ei niin paljon kuin kaupungissa ja ohi menevät autot ja ihmiset auttavat treenauksessa paljon. Tässä mummalla on myös iso piha, missä on hyvä hypätä, leikkiä ja niinkuin tänään me tehtiinkin, treenata tokoa.

Roger
Otettiin ihan semmonen nopea pikkutreeni: perusasentoa, paikkaa, luoksetuloa ja seurausta. Vähän meinaa tuo keskittyminen itse asiaan vielä olla hukassa, mutta kun on oikein kiva lelu ja palkkausleikkin tekee joka liikkeen perään, niin sitten jo mennään innoissaan seuraavaan liikkeeseen. Kaikista parhaiten tuo luoksetulo onnistuu. Oliver pysyy hyvin istumassa ja yhdellä sanalla se nopeasti ja innokkaasti juoksee suoraan perusasentoon. Eniten, mitä nyt tuossa huomasin, treeniä kaipaa tuo seuraaminen ja siinä se kontaktin pitäminen. Onhan siinä se vähän kanssa, kun tuolla lumessa pitää tarpoa kun ei mitään kunnolla aurattua tasasta kenttää ole. Toivottavasti taas kesällä kun lomat alkaa päästä seuran tokoryhmään. Päästään sitten testamaan upouutta treenihallia, kyllä sitä ollaan odotettukin! (kuvat ihanaa IXUS-laatua)

"Tän mä handlaan"

2 kommenttia:

  1. Nyt vasta löysin tämän teidän blogin petsien kautta. Pitääpä lisätä teidän linkki tuonne mun linkkilistalle.

    Hienon näkönen perusasento Oliverilla, mulla on muuten myös ollut suurimmat haasteet Jasun kanssa tuon katsekontaktin pitämisessä seuraamisessa. Mekin ollaan menossa näillä näkymin Vaasan näyttelyyn Lukan kanssa sitten huhtikuussa :)

    VastaaPoista
  2. Oi kuinka kiva! Pääsee teitäkin sitten moikkaamaan siellä Vaasassa :) On aina kiva nähdä uutta porukkaa näyttelyissä.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)