sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Kylillä

Käytiimpä sitten eilen kyläilemässä Astalla ja Serillä. Samalla moikattiin pikkuhamsu Sinttiä, ja ai että hän oli valloittava tapaus! ^__^

Sintti näyttää mallia hampaiden pesussa

Oliver oli tapansa mukaan ihan täpinöissään koirakaverista ja jokin Seri korvassa oli taas niin kivaa että sitä piti nuolla lakkaamatta. Alan jo vakavasti olla sitä mieltä, että tuolla koiralla on jonkunlainen korvafetissi.. Seri kumminkin osasi olla ovela ja hyppäsi makaamaan nojatuoliin, kun ei enään jaksanu jaloissa pyörivää Oliveria. No siitähän herra pisti kamalan itkukonsertin päälle, todella miehistä..


"Tehkää jotain tuolle..!"

"NYYYYYH!"


Jotenkuten sain otettua monta kuvaa kaikista karvakorvista ja loppusaldo oli 147 kuvaa, joiden jäljiltä oli ehkä 15 kappaletta käyttökelpoisia. Niitä jotka ei olleet tärähtäneet tai muuten vaan huonoja. Kamera oli jotenkin laiskalla päällä eilen, pitääpä antaa sille vähän virtaa taas.

Häiritsevä tekijä?
Saatiin taas päivitettyä kaverikuva, vaikka ei nyt mitään erikoista kuvalle keksittykkään kun vain normaalia istumista ja makaamista. Mutta nyt on ainakin jonkunlainen kuva taas vähäksi aikaa. Kiva kyläily kyllä oli! :)

Rouva ja Herra yhteiskuvassa

1 kommentti:

  1. Voi nyt vasta hoksasin täne katsoa. Nauroin kyllä monesti tätä lukiessani ja katsoessani kuvia. Tulisipa tänäänkin näin hauskaa. Tosiaan kaverikuvan asento ideat loppui hyvin lyhyeen.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)