perjantai 25. helmikuuta 2011

MURRR.. sukka!

Nyt on sitten hiihtoloma alkanut! Eilen tultiin Vaasasta Oliverin kanssa takasin Kokkolaan ja on se ihme miten tuollainen kyläily saakin pikku jätkän ihan halkipoikki. Eniten Oliver on innoissaan siitä, että pääsee nukkumaan omaan sänkyyn. Se onkin kuin jostain joogan opetusvideolta kun eräs vääntää itsensä ihan uusiin ulottuvuuksiin pedissään.
Illalla koitettiin vähän vetään sukkaa, se on se Oliverin lempileluista. Vetoleikit onkin parasta sen mielestä. Jo seitsemän viikkoisena sen kanssa piti yrittää vetää lelua. Se meni kuitenkin siihen, että lelua sai pitää sen suussa ja sitten se murisi pienellä demoniäänellään ja oli tyytyväinen.


.. Kumminkin sitä sukkaa eilen vedettiin ja otin murinaa vähän videollekin. Nauratti, kun Oliver veti sukkaa ja murisi, sitten Idols tuli takaisin mainostauolta ja Oliver lopetti leikin siihen :'D Luontodokkarit ymmärrän, mutta Idols? No, makunsa kullakin ja makuasioista ei voi kiistellä!


                                           Voi harmi.. videosta tuli noin tumma..

Tälläistä tälläkertaa. Tiistaina sitten mennäänkin urkkimaan millainen seuran uusi halli on. Sinne Astan ja Serin kanssa näyttelykoulutuksen merkeihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)