lauantai 26. maaliskuuta 2011

Istu, maahan, istu

Tänään iltaruoka tarjoiltiin peruskäskyjen istu ja maahan kanssa. Tarkoituksena olisi saada Oliver 100% varmasti erottamaan nämä toisistaan pelkällä äänikäskyllä, missä tilanteessa tahansa. Maahan käskyn Oliver osaa näistä parhaiten. Niin seisomisesta, kuin istumisesta maahan meno onnistuu joka kerta.

Istuminen taas onnistuu seisomisesta, mutta ei niinkään maasta. Tätä siis alotettiin harjoittelemaan kunnolla. Ensin piti ottaa pieni kädenheilautus avuksi ennenkuin Oliver tajusi maasta istumaan menemisen. Lopulta pystyin jättämään käden pois ja Oliver oppi istumaan maasta pelkällä äänikäskyllä. Tätä pitää kyllä nyt kunnolla alkaa jankkaamaan, että se vahvistuisi niin hyväksi kuin maahan menot.

Loppuun otettiin vielä perusasennon harjoittelua sekä muutama temppunen. Piristi kyllä kivasti niin koiran, kuin emännänkin mieltä. Pitäis kyllä useammin jaksaa tarjota Oliverille haastetta ruokansa saamiseksi. Harmillisen usein sitä tulee vain iskettyä ruokakuppi koiran eteen. Lupaan kautta kiven ja kannon ryhdistäytyä!


Väsynyt treenaaja

1 kommentti:

  1. On kyllä asiaa! Aina pitäisi kyllä ruoka malttaa noin tarjota. On Oli hieman väsynnyt harjoituksen jälkeen :D Pitäisi itsekkin kokeilla.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)