sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Haukiputaan erkkari

Pösö starttaa Kokkolasta klo 6.00. Kyytiin meidän lisäksi hyppää Salla, lähinnä emännän henkiseksi tueksi ja matkaseuraksi. Nokka suunnataan kohti Haukiputaan erkkaria. Viikko olikin mennyt herran puunaamiseen ja näyttelyyn valmiiksi laittamiseen. En kyllä kadehdi yhtään niitä, joilla on enemmän kuin yksi koira näyttelyyn valmiiksi laitettavana..

Perillä näyttelypaikalla olimme hyvissä ajoin ja saimme näyttelyhäkin hyvin pystytettyä salin nurkkaan. Oliver oli aluksi aivan täpinöissään kun jokapuolella parveili shelttejä. Onneksi se sitten jaksoi rauhoittua vähän aikaa häkissä ollessaan. Pienet turkin laitot vielä ja olimme valmiina näytille!


Tuomarina toimi englantilainen Dave Weller, joka käytti arvostelussaan koko skaalaa ERI:stä EVA:an. Avoimia uroksia näyttelyyn oli ilmoitettu muistaakseni 16kpl. Koirat jaettiin niin, että ensin kehään meni kahdeksan ensimmäistä ja niiden jälkeen loput kahdeksan. Saimme siis hetken vielä odotella vuoroamme ennen kehään menoa. 


Tuomari tutki koiran pöydällä, jonka jälkeen pyysi liikkumaan kaksi kertaa edestakaisin. Oliver ei ole koskaan ennen näyttelyssä esiintynyt noi hyvin ja rauhallisesti mitä nyt! Olen niiiiiiin ylpeä mun pikku mestari esiintyjästä <3 Arvosanaksi saimme H:n tällä arvostelulla


Kiitos Sallalle kuvista! Nyt voikin sitten sanoa, että erkkarissa on tullut käytyä. Muita näyttelyitä en ole lyönyt tälle vuodelle lukkoon, vaan nyt keskitytään (tuhlataan rahat) tokoon. Alo/avo-treenit jäävät kesätauolle tämän kuun lopussa, mutta saimme paikan seitsemän kerran kilpailuihin valmentavasta aloryhmästä, jeij! n_n

1 kommentti:

  1. Ei kiittämistä! :D Oli tosi hyvä reissu!
    Se makkaran myyjä oli aika mainio :D
    p.s Vihdoinki muistan miten kommentoida täällä
    t. Salla

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)