keskiviikko 21. marraskuuta 2012

How to Wash a Dog

Aijaa, kuka muka on pudottanut kaikki karvansa? Eii ainakaan meidän kaljupuli Oli. Muistatteko vielä miltä sen turkki näytti syyskuussa? Ja silloin muka luulin sen olevan jo kalju... Koska jäljellä olevilla haivenilla ei ollut enään mitään väliä, päätin pestä koko koiran. En muista taaskaan milloin sen olisin viimeksi tehnyt.. Yleensä pesen koko koiran vain tarvittaessa ja näyttelyitä varten korvakarvat ja valkoiset kohdat.  


Ensin meinasin pestä koko koiran pelkällä helokkikukkaöljyshampoolla (mikä sanahirviö!), mutta tehdessä nälkä kasvoi, jolloin otin mukaan valkaisevan shampoon, jolla pesin valkoiset osat. Oliver raukka oli koko pesun ajan niin loukkaantuneen ja nolon näköinen. Se kun niin rakastaa vettä ja pesua. 
Pesun jälkeen harjasin ja kuivasin turkin kunnolla. Oliver rakastaa hiustenkuivaajaa. Siitä näkee kilometrien päähän kuinka se tykkää lämpimästä tuulahduksesta turkissaan. Tämän takia se varmaan myös asettuu aina pölynimurin taakse seisomaan, vaikka muuten kuollakseen pelkää koko konetta. Pyyhkäisinpä vielä korvat puhtaaksi ja leikkasin kynnet. Oikea hemmotteluhoito sanon minä!

Nyt on puhdas ja ankarasta kuivaamisesta väsynyt koira makoilemassa jalkojen juuressa. Nyt saa iso ja muhkea talviturkki luvan kasvaa, eikös niin, pliis?

3 kommenttia:

 1. Ilmeet muistuttavat Netan pesuilmeitä :D

  VastaaPoista
 2. Teille on haaste http://tatatietakayn.blogspot.fi/2012/11/44-kysymysta.html !

  VastaaPoista
 3. Meillä oli vastaavanlaisia ilmeitä tänään kun pesin Sirun tassuista ja mahakarvoista koirapuistoiluhepulin hiekat. :D

  Ja teille on haaste meidän blogissa: http://www.sirusheltti.blogspot.fi/2012/11/liebster-blog.html :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)