tiistai 26. helmikuuta 2013

Meren jäällä kera uusien kavereiden!

Eilen aamusta lähdimme tapaamaan Wandaa, Yemia ja Janikaa leikkarille suunnitelmissa päästää koirat meren jäälle juoksemaan kun ensimmäistä kertaa hekin näin tapaavat. Paikalla olivat myös Janette ja Theddy, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei puuttunut! Oliver sai pitkästä aikaa juosta ja kuluttaa energiaansa muiden kaltaistensa kanssa. Meillä kun on sitä vikaa, ettei herra paljon poistu mun luolta kun jossain metsässä lenkillä ollaan.
(c) Janika S.
Saimme kuin saimmekin kaikki neljä koiraa samaan kuvaan, vaikka oli se kyllä työn ja tuskan takana. Oliver varsinkin tuntui enemmän olevan kiinnostunut neideistä kuin poseeraamisesta.

(c) Janette K.
(c) Janette K.
(c) Janette K.
Kaiken kaikkiaan koirat juoksivat ja emännät talsivat perässä melkein tunnin ajan meren jäällä. Oliver oli aivan poikki kotiin päästyämme, ei tarvinnut pitkälle lenkille illalla lähteä. On aina niin kiva tutustua uusiin koiriin ja koiraihmisiin! Tänään isäntäväki suuntaa itsensä kohti Vuokattia ja Oliver pääsee mummolaan hoitoon kuuntelemaan sitä hissiä, jota se niin kovasti rakastaa.

4 kommenttia:

  1. Ihanaa menoa :) Ottakaa nyt meidätki ens kerralla mukaan.

    VastaaPoista
  2. Oliver näyttää tosi komealta tuossa ensimmäisessä kuvassa. ^__^

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)