torstai 7. helmikuuta 2013

Tuplaten 11 kysymystä


Ohjeet haastetuille: Jokaisen haastetun tulee vastata niihin 11 kysymykseen, jotka haastaja on esittänyt ja postata ne blogissaan. Valitse sitten muutama uusi haastateltava ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 11 uutta kysymystä, joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä, jolta sait haasteen."

Ensimmäinen rypäs kysymyksiä tuli Tassuttelua Ajokin Tahtiin blogista ja toinen kysymysrypäs Netta's Stage blogista. Olen nyt valitettavasti sen verran laiska, etten tälläkertaa haasta ketään uusilla kysymyksillä.

EKAT

1. Voisitko kuvitella työskenteleväsi eläinten/koirien parissa ammatiksesi? En näe itseäni työskentelemässä ammatikseni eläinten parissa. Ne ovat täydellinen harrastus ja elämäntapa, mutta minulle ei varmaankaan koskaan ammatti.
2. Millainen on mielestäsi täydellinen eläinlääkäri? Pätevä ja eläimet hyvin huomioon ottava
3. Mitä mieltä olet ajankohtaisista susien salakaadoista? Olen varmaankin ollut pimennossa, koska en ole tästä aiheesta ehtinyt ottaa selvää niin, että voisin sanoa kantani :D
4. Oletko hamsteri koirien tavaroiden ostossa ja hankinnassa? En ole. Nuuka kun olen, ostan vain tarpeellista ja tarpeettomat myyn pois.
5. Miten motivoit koiraasi? Leikkien, herkkujen ja kehujen avulla.
6. Mikä on koirasi lempilelu? VILLASUKKA :)
7. Mitä mieltä olet marketeissä myytävistä koirien purkkiruoista ja niiden sisällöstä? En tarjoa niitä koiralleni, koska ne eivät ole sisällöltään sellaista, mitä haluan koirani syövän.
8. Vaitaisitko koiraasi koskaan ikinä milloinkaan mihinkään?  Vaikka se usein hyppii hermojeni päällä, en ikinä-ikinä-ikään vaihtaisi sitä milloinkaan mihinkään :)
9. Onko koirallasi jotain hassuja tapoja? Näitä löytyy vaikka kuinka.. Tuohan on mun pikku pelleni :)
10. Luuletko koirasi ymmärtävän puhetta? Perustele. Oliver ymmärtää tiettyjä sanoja ja osaa yhdistää ne tiettyihin asioihin. Ja kyllä se joskus näyttää siltä, että puhettakin ymmärtäisi, tai sitten siellä päässä ei liiku silloin mikään. Kaikki on mahdollista :D
11. Minkälainen on mielestäsi täydellinen koirablogi? Mielenkiintoinen ulkoasu, vaihteleva ja kuvarikas sisältö, sopivan pituiset tekstit, monipuolinen kaikilta osin.


TOKAT

1. Millä perusteilla päädyit nykyisen koirasi/nykyisten koiriesi rotuun/rotuihin? Ystävälläni oli sheltti ja sitäkautta tutustuin ja ihastuin rotuun.
2. Haaveiletko sellaisesta rodusta, josta sinun ei uskottaisi pitävän? Tuskin, olen aika ennalta-arvattava :D
3. Minkä rotuista koiraa et ikinä voisi ottaa? Koskaan, ei pidä sanoa ei koskaan, mutta en näe itseäni asumassa esim rotikan kanssa.
4. Mikä on koiraharrastuksessa tärkeintä? Yhdessä tekeminen niin koiran kuin ystävien kanssa.
5. Mikä on noloin kokemuksesi koirasi/koiriesi kanssa? Ne hetket, kun tuo minun hurja mieheni pelkää olemattomia, esim pikkulapsia.
6. Onko koirasi tuhonnut mitään arvokasta? Ei onneksi. Muutama johto sai kärsiä, mutta eivät nekään arvokkaita olleet.
7. Tilaatko joitain koiralehtiä? Jäsenyyden mukana kotiin tulee Koiramme ja Sheltit - lehdet.
8. Milloin aloitit bloggaamisen? 6.1.2011 -->
9. Mitä koiraharrastuslajia et ole vielä kokeillut, mutta haluaisit kokeilla? Flyball ja paimennus.
10. Montako kertaa päivässä koirasi syö/syövät? Kaksi kertaa, aamuin illoin.
11. Mitä viimeksi ostit koirallesi/koirillesi? Hmm.. 15kg ruokaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)