torstai 8. toukokuuta 2014

Arki pyörii ja me sen mukana

Viimeiset viikot on menty pää kolmantena jalkana sinne tänne ja takaisin. En kuitenkaan valita! On niin mukavaa lähteä tapaamaan ihmisiä koirien kanssa! Kasper on tavannut ja saanut leikkiä monen ikäisen ja kokoisen koiran kanssa, eikä ole moksiskaan vaikka leikin lomassa jäisi isomman jalkoihin. Oliveria Kasper on päivittäin pomputtanut ja Oliver on selvästi piristynyt pennun tulon jälkeen! Taakse jäivät sohvaperuna ajat.Kun Oliver tuli meille oli kesä ja minä kesälomalla koulusta. Nyt kun Kasper tuli, on meidän molempien Jessen kanssa käytävä samalla töissä. Tämä meinaa sitä, että pojat ovat heti joutuneen olemaan kahdestaan kotona ja se onkin mennyt ihan kivasti. Taitavat pojat nukkua vain sen ajan tai leikkivät Kongeillansa. Iltavuorosta olen käynyt kotona ruokkiksella, että semmosta max 4-5h pojat ovat putkeen olleet kahdestaan. 

Sisäsiisteyden opettelu on hyvällä mallilla. Kasper ei vielä ymmärrä mitä meinaa pidättäminen, mutta nyt se osaa hakeutua jo alustalle pissalle ja pientä satunnaista vinkumista se pitää kun haluaa ulos kakkalle. Mitään ongelmaa ei ole tehdä tarpeitaan ulos, kunhan vaan malttaisi.. Ulkona kun on niiin paljon kaikkea mukavaa uutta. 

Pikkumies on kasvanut kivaa vauhtia. Kasvutietoja olen kerännyt tänne. Maanantaina tuleekin 12 viikkoa täyteen ja rokotusaika on tilattu. Korvat ovat pysyneet "luomuina", mutta varauduttu on myös niiden omaan elämään. Peukut silti pystyssä, ettei niille tarvitsisi mitään tehdä! Oliverin korvissa oli jo tappelemista tarpeeksi..   

päälle 10vko

PS. Kiitämme Huiskuhäntämme -blogin kirjoittajaa, joka loihti meille uuden bannerin! MR. Twist siis nykyään tunnetaan nimellä
MR. Twist & Blame :)

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit! :)