sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Koiraskas äitienpäivä

Äitienpäivänä on ollut tapana käydä kummankin äidit onnittelemassa. Tänä vuonna äitienpäivä olikin todella koirarikas! Veljeni ja hänen tyttöystävänsä olivat nimittäin hakeneet kotiin pienen labbistytön, nimeltään Armi.

Armi on noin kuukauden Kasperia nuorempi, mutta olivat jo nyt saman kokoisia. Armi vain oli puolet painavampi kuin Kasper. Tuo ei kuitenkaan leikkiä haitannut, kun nämä pentusen painivat itsensä uuvuksiin mökillä. Oliver pysyi tuosta touhusta hyvän välimatkan päässä. Muutenkin päivä on ollut Oliverille varsin rankka, kun herra herkkämaha kehitti yöllä itselleen ripulin ja näin ollen joutui pelkälle risotto linjalle kun muut saivat herkkuja. 


Mökiltä mentiin suoraan toista äitiä onnittelemaan ja paikalla oli myös toinen "serkku" seropi Tico. Oliver oli niin innoissaan Ticosta kun taas Ticoa ihmetytti Kasper, joka oli jo tässä vaiheessa aivan rättipoikki väsynyt. Kun vihdoin tulimme takaisin kotiin, molemmat koirat nukahtivat samantien.. Kasper nukahti heti oven suuhun varsin outoon asentoon :DHyvää äitienpäivää kaikenkarvaisille ihanille äideille ympäri maata! Oliver ja Kasper haluat myös lähettää isot pusut omille mammoille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)