lauantai 8. tammikuuta 2011

Vauhdin hurmaa

Tänään suunnattiin pikku pököttimme pitkästä aikaa kohti mökkiä meren rannalla. Pää syy tähän oli se, että Oliver saa taas purkaa suurinpia energioitaa SEKÄ että Mari pääsee kokeilemaan uutta moottorikelkkaa 8D Ulkona oli vain noin -7 astetta ja aurinko paistoi - mikäs siinä oli ulkosella viettää aamupäivä.

Polaris Fusion something-something

Se mikä näissä meille kerääntyneissä mölykasoissa on hyvää, on se että Oliver on tottunut kaikenlaisiin pärisiviin vehkeisiin. Bobcatista se ei välitä, eikä näköjään välittänyt moottorikelkastakaan. Ja hyvin se tottelee vapaana ollessaan, eikä aiheuta vaaratilanteita vaikka pihalla ajellaankin.

"Ja tuolla se taas pärrää.."

Käytiin sitten vähän ajelemassa jäällä ja mettässä. Mäkin pääsin rattiin, tosin niin kovaan en uskaltanu ajaa :'D Kyllä siinä lähti adrenaliini virtaamaan kun jäällä ties kuinka lujaa kiidettiin! Naamakin, kypärästä huolimatta, jäätyi tyhmään virneeseen.Oliverin kanssa käytiin vielä ennenkuin lähdettiin jäällä nostelemassa jalkojamme yli 20cm paksussa lumessa. Kyllä siinä viimeistään loikkapupulta sekä emännältä lähti viimeisetkin energian rippeet.

1 kommentti:

  1. Ihana uusi blogi :) Lisäänkin tämän heti medän blogi listaan niin tulee useammin katseltua!
    T.Kata ja Manu

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)