lauantai 8. lokakuuta 2011

Liitäen Kannuksessa

Eilen lähdimme Oliverin kanssa pitkästä aikaa Kannukseen Astaa ja Seriä katsomaan. Tarkoitus oli mennä Astalle matkaseuraksi eläinlääkäri reissulle. Koirat heitettiin takapenkille ja matkaan lähdettiin. Seri ja Oliver olivat niin kiltisti koko matkan.

Serin saatua kennelyskä tehosteen ja hamsut antibiootit, kiirehdimme takaisin Kannukseen ja apteekkiin. Koska apteekki oli kylillä, keksi Asta että voisimme käydä katsomassa onko agilitykenttä vapaa. Ja olihan se! Pääsimme vähän treenailemaan ja ai että Oliver oli innoissaan!


Treenattiin ensin erikseen kolmen hypyn sarjaa, joka meni kuin liitäen Oliverin ollessa niin innoissaan. Se ei edes halunnut ottaa namia multa vaan oli jatkamassa seuraavalle esteelle. Otettiin myös puomilla kontaktia, joka oli päässyt vähän unohtumaan. A meni kivasti sekä lähetykset putkeen siihen asti, kun kova tuulenpuuska heivasi sen kentän laidalle :'D

Treenien jälkeen Seri ja Oli saivat vielä leikkiä Astan takapihalla ja sitten olikin jo aika lähteä kohti kotia myrskyn saattelemana. Kiva päivä kyllä oli!

Rankan päivän jälkeen löysin ERÄÄN sohvalta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)