sunnuntai 26. elokuuta 2012

Motivoinnista

Juuri äsken kotiuduimme tokotreeneistä. Oliver oli tälläkertaa _todella_ motivoitunut ja otti kokoajan kontaktia. Ohjaajammekin huomasi tämän ja kysyikin "onko nyt jokin eritavalla kuin ennen?". Aloin miettiä asiaa kunnolla, jolloin tajusin leikanneeni siivun keittokinkkua namipussin sekaan. 

Tämä pisti miettimään motivointia. Oliveria on todella helppo motivoida, kunhan se vain itse on asiassa mukana. Se innostuu leluista ja vetoleikeistä. Namipaloiksi sille kelpaa melkein mikä vain, kunhan herkkuja vaihtelee usein. Hetken sivussa olleen snacks nakit ovat kuin palasia taivaasta, kun niitä ei treeneissä ole ollut vähään aikaan. 

Itse juoksin oitis kauppaan ostamaan minigrip-pusseja kun näin tämän Kikopupin videon. Siinä on hyvin kerrottu miten herkut kannattaa säilöä ja miten niitä kannattaa käyttää. Näin koiran motivaatio pysyy yllä. Itse olen huomannu Oliverissa suuren muutoksen, kun vaihtelen treenien aikana herkkuja. Tänäänkin välillä annoin sille juustoa, kuivanameja ja sitä maagista keittokinkkua. 

Minkä asian te lukijamme olette huomanneet motivoivan parhaiten koiraanne? Tai oletteko keksineet jonkun hyvän keinon, millä koiranne vire pysyy yllä treenauksen ajan?


4 kommenttia:

 1. Lara on tosi helppo motivoida, ja vaikka oon koittanut sen kanssa erilaisia nameja, makkarat toimii satavarmasti AINA, oli koira sitten miten väsynyt tahansa tai vaikkei homma kiinnostais ollenkaan. Ei kovinkaan terveellistä, mutta pyrin pitämään määrät aina kohtuudessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko Lara tarkka siitä minkä merkkisiä makkarat ovat? :D Kerran mä koitin antaa Olille grillimakkaraa, mutta se ei toiminut yhtään niin hyvin kuin Atrian Snacks nakit :'D

   Poista
 2. Meillä ehdottomasti paraspalkka, on poikaystävältäni tuleva palkkaus. En sitten tiedä että mikä siinä on, vauhtia on aina enemmän jos Sauli seisoskelee katsomassa treenejä. Ihme tapaus :D mutta kuten tavallista, meilläkin nuo nakit kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt ainakin tietää kenen on pakko tulla kannustamaan kisoihin mukaan! :'D

   Meillä taas on mennyt nyt kesänajan niin, että silloin kun Jesse ei ole katsomassa, on mennyt todella hyvin :'D

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)