torstai 30. lokakuuta 2014

Mitä minulle kuuluu?


Harvemmin tulee kerrottua omia kuulumisia täällä blogissa muuta kuin sivuilauseilla. Nyt päätin kuitenkin antaa päätähtien hetken levätä ja kertoa mitä kaikkea olen ehtinyt lähiaikoina tekemään työssäkäymisen ohella. 

Lokakuun alussa treeneissä vaihtui talvikausi ja samalla siirryttiin hallin suojaan. Näin alkoi myös minun ja Katjan vetämä 13x Aktivointikurssi. Kurssia markkinoitiin seuraavanlaisin sanoin; "Rentoa ja hauskaa yhdessä tekemistä koiran kanssa! Kurssilla harjoitellaan mm. erilaisten temppujen tekemistä, mitkä parantavat keskittymistä, kropan hallintaa ja yhteistyötä." Nyt on kurssia takana kolme kertaa ja olemme pääseet näkemään paljon iloa, onnistumisia ja erittäin fiksuja koiria! On lämmittänyt nähdä ja kuulla miten ohjaajat hämmästyvät koiristaan yhä uudestaan ja uudestaa, ja miten yhdessätekeminen on mukavaa. Kouluttamalla ja ohjaamalla oppii myös itsekkin todella paljon! Oppia on tullut haettua myös kurssien muodossa, kun viime keskiviikkoiltana istuin  Kaustisella Koetoimitsija 1 kurssilla. Tarkoitus on marraskuun lopulla käydä seuran järjestämä Rally-tokon koetoimitsijakurssi, ja päästä järjestämään rallykisoja Killalla. Olisi myös kiva käydä tokon koetoimitsija, jos semmoinen johonkin hyvään rakoon järjestetään. Nyt kuitenkin odotan innolla rallytokon koetoimitsijaa!

Ompa tässä ehditty myös olla tokokokeen puolella, tälläkertaa ihan vain töissä, mikä oli sekin kivaa vaihtelua. Kanttiinista pystyi hyvin seuraamaan koirakoiden suorituksia ja toimia kuvaajana. Pitkän päivän päätteeksi pääsin myös sihteröimään EVL koirakoita, mikä oli aivan uusi ja mielenkiintoinen juttu! 

Parasta kuitenkin näissä kaikissa koiramenoissa ja harrastuksissa on samanhenkinen seura. Se tekee tästä kaikesta niin paljon mahtavampaa, vaikka ei koirissa itsessäkään mitään vikaa ole! ;)


Tokokokeen palkintopöytä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)