lauantai 25. lokakuuta 2014

Seinäjoki kr - Kasperin pentukehäAamulla silmät ristissä lähdimme Katjan ja Kasperin kanssa kohti Seinojokea. Edelliseen iltaan oli jäänyt kaikki valmistautuminen ja pikkumies olikin siitä jo vielä niin uupunut, että nukkui koko menomatkan. Perillä olimme jo kahdeksan aikaan, kun näyttelypaikka oli vielä varsin hiljainen. Pentujen kehän oli määrä alkaa jo heti yhdeksän aikaan ja tuomari pentujen osalta oli vaihtunut Ger Nordahl Pederseniin Alakomaista. Rauhassa sain laitella itseni ja Kasperin valmiiksi. Se otti rauhassa makaillen ja ehtihän se käydä tervehtimässä muuan ohikulkevaa miestä, joka hetkeä myöhemmin paljastui meidän tuomariksemme. 
Kasper oli todella rauhallisella mielellä, kunnes menimme kehään ja se olisi halunnut alkaa leikkimään kaikkien pentujen kanssa. Seisotukset menivät todella hyvin, eikä mun tarttenut olla enään kyykyssä. Ryhmäliikkeet olivat aivan pelkkää leikkiinhaastoa, enkä saanut pikkuherraa keskittymään olennaiseen. Yksilöarvostelussa pöydällä Kasper oli todella reippaasti pusuttaen tuomarin alkajaisiksi. Seisotukset menivät hyvin ja liikkeet ihan ok:sti. Äkkiähän tuo lopulta oli ohi. Sijoituskehässä rauhattomuus liikkeissä jatkui, mutta lopulta tuomari sijoitti meidät PEK4:ksi! Arvostelun käteeni saadessa en voinut olla muuta kuin superiloinen!  

"8 kk, hyvä koko ikäisekseen, hyvä ilme, hyvin asettuneet korvat, tummat silmät, kiva stoppi, hyvä luusto, vahva ylälinja, hyvin asettunut häntä, normaalisti kulmautunut, liikkuu hyvin, hyvä turkki ikäisekseen, vahva pigmentti, saksipurenta, avoin ja ystävällinen"
Iloisena tulee myös helposti tuhlattua rahaa... niin nytkin kun ostin Kasperille palkaksi vinkuvan tennispallon (joka oli aivan ykkösjuttu), metallisen noutokapulan ja Back-on-Track alustan kevythäkin pohjalle. Kyllä nyt poikien kelpaa taas. Kahden viikon päästä kohti Jyväskylää. Kiitos Katjalle seurasta ja kuvista!1 kommentti:

  1. Hehe, ole hyvä :) Oli se Kasperin kanssa vaan helppoa matkustaa!

    Tulevia näyttelyitä ja menestystä odotellessa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)