keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Mätsäröimässä

Vapaapäivän kunniaksi suuntasimme jälleen pösöbiilimme kohti koiramaista päivää. Ensin teimme pysähdyksen Kannuksessa Astan luona ja siitä sitten kohti Sievin mätsäriä. Vaikka kyseessä olikin vain pelkkä mätsäri, olin hoitanut aikani kuluksi poikien karvat ja kynnet kuntoon. Kaksi varsin komeaa herraa lähtivät siis matkaan, mutta vain yksi komea herra pääsi komeana Sieviin asti.. Kasper nimittäin hyppäsi suoraan naamalleen ruostemutaojaan ja se siitä puhtaasta koirasta sitten. Jätkä itse ei ollut tästä asiasta moksiskaan, luonnollisesti.

(c) Katja I-K.

Tämä oli nyt ensimmäinen mätsäri, kun molemmat pojat olivat samassa, pienten aikuisten luokassa. Olin miettinyt ja pyytänyt Astaa tai Katjaa esittämään Oliverin, jos molemmat saavat saman värisen nauhan. Sitä en kuitenkaan tajunnut, että sittenhän pitäisi olla myös kaksi eri näyttelyhihnaa.. Ensi kerralla viisaampana matkaan! 

(c) Tiina Kankaanpää


(c) Tiina Kankaanpää

(c) Tiina Kankaanpää


Tälläkertaa kävi juuri niinkuin olin toivonutkin. Oliver sai varmalla esiintymisellään punaisen nauhan ja Kasper vaikean päätöksen jälkeen sinisen nauhan. Kun Oliver esiintyy varman rauhallisesti, Kasper oli taas iloinen oma itsensä. Molemmat olivat hienosti pöydällä ja liikkeet hiekkakentällä menivät ihan ok. Oliver ei päässyt enään jatkoon punaisten nauhakehässä, mutta Kasper oli hurmannut tuomarin iloisella esiintymisellään niin paljon, että sijoitti sen sinisten ykköseksi! Ruosteelta löyhkäävä iloinen pikkumies pääsi siis vielä pyörähtämään BIS-kehään, mutta siellä ei enään sijoitusta tullut.

Tämä oli ensimmäinen mätsäri tälle kesälle. Varsin hiljaisesti siiis lähtenyt meidän mätsärikausi käyntiin. Huomenna kuitenkin yritämme lähteä mölliagilityä koittamaan! Kasperille tämä onkin ensimmäinen kerta, saa nähdä kuinka siinä käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)