keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Riihimäki KR

Kiirettä on pitänyt Kasperin harrastusrintamalla. Agilitytreenit ovat alkaneet ja voi kuinka pieni koirapoika nauttii kun saa juosta putkeen ja hyppiä oikein luvan kanssa! Jo tässä vaiheessa ohjaajalla on vaikeuksia pysyä mustan salaman perässä, joten aika näyttää millaiselle kuntokuurille on mamma tulevaisuudessa laitettava, jotta pysyy perässä. Rally-tokokin tuntuu olevan niin vaivatonta pikkumiehen kanssa, joka niin kivasti palkkaantuu kehuista ja tekee ennenkaikkea super iloisesti tehtäviä!

Käytiin myös pyörähtämässä pienen roadtripin kautta Riihimäen näyttelyssä 6.6.15, seuranamme Katja ja Viivi. Oliver lähti myös mukaan kannustusjoukkoihin, mutta kehään en sitä  ollut ilmoittanut. Kasper sen sijaan meni ensimmäistä kertaa nuorten luokkaan Anna Brancovicin arvosteltavaksi. Kehässä Kasper oli, noh Kasper. Se seisoi hienosti ja pöytä meni myös kivasti. Liikkeet olivat iloisen kepeät, mutta mitään turhia vieteröintejä ei tälläkertaa onneksi tullut. Arvostelu oli myös aivan koiran näköinen. Liikkeet kun saadaan vielä kuntoon niin hyvä tulee! Kasperille EH ja sijoittuminen luokassaan neljänneksi. 

(c) Mira
(c) Mira

"Oikea koko ja muoto. Mukava pää oikealla ilmeellä. Oikeanlaiset silmät ja korvat. Hieman lyhyt kaula. Tyypillinen selkälinja. Oikeanlainen häntä ja sen kanto. Suora olkavarsi. Toivoisi parempia takakulmauksia. Liikkeessä lyhyt askel ja hieman liian paljon nostoa etujaloissa" 
JUN-EH NUK4(c) Katja I-K.


Pääsimme vielä toistamiseen kehään esiintymään kasvattajaluokkaan Kasperin äidin Sirin ja kahden siskopuolen, Sirun ja Sofin kanssa. Tässä vaiheessa Kasper alkoi olla jo sen verran väsynyt, ettei esiintyminen ollut enää priimaa, vaan olisi ollut kivempaa vaan pelleillä. Oli kuitenkin kiva päästä esiintymään muiden hienojen Cardiwe's koirien kanssa! Vaikka tuomari ei sitä nähnyt, oli ryhmämme  mielestäni kaikista yhteneväisin ja kaunein! 

(c) Katja I-K.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)