sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Mätsäri x 2

Tämä viikonloppu vierähti (liiankin) nopeasti mätsäreiden merkeissä. Ensimmäisenä lauantaina kävimme Kokkolan koiraharrastajien järjestämässä mätsärissä pöyrähtämässä. Päivä oli ihana aurinkoinen ja lämmin, kesä tulee! Asta ja Serikin osallistuivat mätsäriin, muita tuttuja paikanpäällä ei näkynyt, paitsi Salla joka tuli kuvailemaan meitä. Luokat oli jaettu uroksiin ja narttuihin. Meille pariksi tuli... nyt en kyllä yhtään muista millainen koira.. Keskityin niin Oliveriin, joka esiintyi kuin unelma. Pöydälle ei päästy, vaan tuomari tutki koirat maassa. Saimme punaisen nauhan ja jäimme odottamaan nauhakehää. Punaisten saanessa uroksissa sijoitukset menivät seuraavasti: lyhyt karvainen collie, villakoira, malamutti sekä me. Olimme siis PUN4. Palkinnoksi saimme kilon koiranmakkaraa ja kk päästä vanhenevia luita.. Noh, hienosti se kumminkin meni! Asta ja Seri olivat hienosti narttujen punaisten kuutosia!Sallalle kiitos näiden kuvien ottamisesta! 

Sunnuntaina suuntasinne Kaustiselle mätsäriin. Päivä oli tuulinen mutta paikalle saapui koiria ja lelukoiria paljon. Kehiä oli onneksi kolme kappaletta, joten pienten koirien kehä alkoi heti miten. Meidän parina oli pieni punainen koira, jonkunlainen palatsikoira kenties? Oliver esiintyi hienosti, mitä nyt pöydällä seisominen tuotti vähän hankaluuksia ensin. Tuomari oli todella mukava ja kyseli paljon koirasta. Hän myös juoksutti koiria paljon, mikä on todella hyvää treeniä näyttelyitä ajatellen. Parimme pelkäsi tuomaria, joten saimme punaisen nauhan.

Odottaessamme punaisten kehän alkua tuuli yltyi ja tuulenpuuska paiskasi kivillä paikoillaa olleen kehänauhan suoraan päällemme, Oliver säikähti ja löi päänsä auton peräkoukkuun.. Raukka ei oikein ollut enään sen jälkeen yhteistyöhaluinen seisomaan.. Punaisten kehään mentäessä Oliver vaikutti väsyneeltä eikä oikein jaksanut seistä. Tuomari juoksutti meitä vielä erään toisen koiran kanssa ja valitsi meidät toiselle puolelle kehää. Olimme jatkossa! Kehuin Oliveria ja ihmeen kaupalla se jaksoi kriittisellä hetkellä seisoa mallikkaasti. Olin ihan puulla päähän lyöty kun tuomari sijoitti meidän PUN2:ksi! Palkinnotkin olivat todella hyvät!PS. Ilmosin Oliverin Viitasaaren ryhmikseen 15.5. Sitä ennen kuitenkin käydään vielä ainakin yhdessä mätsärissä keräämässä kehäkokemusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)