sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Uitettu piisamirotta

Eilen suuntasimme kaaramme kohti Kannusta. Tarkoituksena oli käydä päivä viettämässä Serin ja Astan kanssa, sekä Eskolan mätsärissä pyörähtämässä. Väli Kokkola-Kannus on pelottavan lyhyt ja meinasin jopa ajaa risteyksen ohi. Oliver varmasti ihmetteli, että mikä ralli tämä tämmöinen nyt heti aamusta on.

Ehdimme vähän aikaa olla, ennenkuin lähtö oli kohti Eskolaa. Kuvailtiin kaikki Astan ihanat hamsut läpi ja annettiin koirien juosta ylimääräiset energiat pois. Sitten juustot ja makkarat laukuissa lähdimme ajelemaan mätsäripaikalle.

Koiria tähän mätsäriin oli tullut yllättävän vähän. Luokkiakin oli vain pennut ja aikuiset. Meidän pariksi tuli hieman rauhaton beagle narttu. Oliver esiintyi taas normaalin naurallisesti, jess! Saatiin punainen nauha. Nauhakehässä meitä vastassa olivat myös Seri. Oliver jaksoi hienosti siestä kuumuudesta huolimatta ja sijoituimme PUN2. Seri tuli hienosti PUN3:seksi!

"Auu, mä voitin nää!"
Mätsärin jälkeen lähdimme uittamaan koiria jonkunlaiselle soramontulle. Vesi oli lämmintä ja mäkin uskallauduin kahlaamaan. Ajattelin, että näin puhtaassa vedessä Oliverkin voisi heittää talviturkkinsa. Oliverhan ei tykkää vedestä, mutta se kyllä ui mielellään jos sen sinne kuljettaa. Kaikista kurjin homma siinä on vaan se turkin kuivaaminen sitten.


Kimppakyyti

Illalla lähdimme koira sekä emäntä väsyneinä kohti kotia. Oli taas kiva päivä, kiitos kun saimme pistäytyä! n__n

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit! :)